Hoppa till innehåll

Squadron

Members
  • Antal inlägg

    78
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    1

Squadron last won the day on September 7

Squadron had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

6 Neutral

Om Squadron

  • Placering
    Member

Information

  • Kön
    Man
  • Bostadsort
    Göteborg

Kontakta medlemmen

  • E-mail
    squadron@telia.com
  • Telefon
    0727096802

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

  1. Squadron

    Köpråd vadare

    Grejer med att gå upp i storlek är väl att du inte skall belasta sömmar osv lika mycket som du gör med ett par tajta. Men det ska så klart inte bli så illa som du beskriver 😃
  2. Squadron

    Köpråd Vision vadare?

    Jag är inne på mina andra Ikon vadare nu, de första jag köpte, hösten 2017 läckte redan som nya, de jag fick i utbyte alltså de jag har nu har än så länge hållit efter ca 40 timmars fiske. Ikon känns slitstarka och tjocka så där lär de hålla, kommer de läcka lär det ske i söm eller neopren. De första läckte i neoprenfoten, där "vikningen" legat när de paketerats Hade jag handlat idag hade jag antagligen köpt Kura. Säljaren här i Göteborg rekommenderade dem då de haft väldigt få reklamationer på dem. I mitt fall föll det på Ikon för att jag lyckades träffa en BRA rea.
  3. Squadron

    Smutsig Kork

    Hur gör ni för att "fylla/reparera" sprickor som uppkommer i korken? Hamnar de på fel ställe kan iaf jag störa mig på dem.
  4. Squadron

    Float Underwear

    Använder en gammal tråd. Räcker det med flytvästen? Jag kläder mig i: Långkalsonger, Mjukisbyxor, vadare, vadarskor Termotic väst. Underställströja/tshirt, hoodtröja, skaljacka. Tack på Förhand
  5. Squadron

    Byxor under vadarna???

    Köpte precis ett par av denna modell, tror de kan sitta gött under vadarna och ner i kängorna https://www.fritidsfabriken.se/illusion-pants-herr/584-illusion-pants-herr-black-orange.html
  6. Squadron

    Nyårslöften

    Fiska MYCKET mer Havsöring 2018!
  7. Squadron

    Koppang-Glomma

    Åker upp 27e september. Förra året var det nästan inga kläckningar alls, och allmänt rätt trögt fiske. Hoppas på bättring i år!
  8. Squadron

    Tips på fiske nästa vecka!

    Vad för fiske? Hur långt bort?
  9. Squadron

    Köpa vadarset - vad tänka på?

    Erfarenheterna från förra årets Glomma-Resa så vadade jag runt bland stenarna utan problem med mina filtsulor medans kompisen åkte skridskor på sina gummisulor.
  10. Squadron

    H&Ö älv sökes nära norra Bohuslän.

    Närmst är väl Älvdalens Fiskecenter. För min del bär det av till Trysil och till Koppang i Glomma. I Trysilälven har du ju Plassen som ligger nära gränsen.
  11. Squadron

    Köpa vadarset - vad tänka på?

    Läser mycket bra om vision. Kompisen har Vision Keeper kombon som du länkat ovan och han är mycket nöjd med dem, och har haft dem i ca 6 år utan problem. Köpte själv Vision Ikon nu efter att mina Guideline inte gick att laga längre.
  12. Hej,

    Dun variant, light blue dun #3, light ginger och grizzly färgad brown är kvar

  13. Squadron

    Norra Långevattnet

    Kompisen har tillåtelse att fiska gädda där, just för saken skull. Och han har fått mindre om ens några gäddor i år, så det lär väl vara bättre för Regnbågen.
  14. Squadron

    Tips på fiskeresa - inkl. boende

    http://alvdalenfiske.se/guidning.htm?gclid=CK6y1bjbqM4CFQcq0wodBPwCDA ett tips. Jag och polarna åker till en Camping i Norge, Glomma i september. Boende på campingen som ligger precis intill älven.
  15. Squadron

    Vad gjorde du med din utrustning i dag?

    Beställt Mygghatt, Myggnät, Vax till brallorna, en ask med Harr-flugor inför kommande Trysil-fiske.
×