Hoppa till innehåll

lefracuss

Edgemember+
 • Antal inlägg

  437
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

lefracuss last won the day on March 8 2017

lefracuss had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

36 Excellent

Om lefracuss

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1981-10-28

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Katrineholm, Sweden
 • Intressen
  Fiske... Duuuh! :D

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  alexander.evert@outlook.com
 • Telefon
  +46702425079

Senaste Profil Besökare

2 085 profilvisningar
 1. lefracuss

  Kvällens kvällsmacka

  Märks att isen fortfarande ligger... :-)
 2. lefracuss

  9' spö ska ej tillverkas längre!

  Ja jesus... Nu är vintern verkligen här.
 3. lefracuss

  Isläget i Magnehult?

  Jahapp... Ån ofiskbar numera. Bäverdamm sabbar hela systemet. Ovam dammen följer bävern efter och skrämmer fisken, nedan dammen är vattenflödet obefintligt.
 4. lefracuss

  Bråviken

  Är det helt fel tid att försöka sig på havsöring inne i bråviken såhär års? Har de gått in än, eller har de redan vandrat upp i bäckarna?
 5. lefracuss

  Bråviken

  Är för lat för google. Är fredningen 15:e september?
 6. lefracuss

  Tough viking

  Då jag sagt upp kontakten med fejsbukk så får jag pröva lyckan här istället. Någon som sysslar med detta (eller OCR i allmänhet)? Skall starta i min 4:e TV 26:e augusti, och alla två jag sprungit med förut har droppat av. Jag skulle gärna vilja ha sällskap/någon som kan hjälpa vid elaka hinder. Startar 14.30.
 7. lefracuss

  Vilket snus föredrar du?

  Dags att skaka liv i denna tråden igen. Köpte en sats 'halvfabrikat' lössnus. Ingen ugnsbakning. I med vatten och smak, vispa, in i kylen i tre dagar, klart. Priset per gram blir ca 40 öre jämfört med runt kronan vilket verkar vara riktpriset i butik. Visst blir det billigare om man kör i ugn, men för någon som måste visa... vad hette det nu igen... 'hänsyn mot de andra i hemmet är det en riktigt bra kompromiss.
 8. Sitter och tittar runt lite löst efter en båt. Tänker att en 30 år gammal fyrameters plastbåt med en liten motor (4-5 hk) i halvtaskigt bruksskick borde gå att hitta billigt så man har något att åka runt i för att kunna fiska litegranna. Dock verkar ju priserna på båtar vara värre inflaterade (nytt ord?) än bostadspriserna. Hittar ingenting i den storleksklassen för under 10000, och allt under verkar bara vara totalrenoveringsobjekt. Är det bara jag som letar på fel ställen, under fel tid på året eller är jag bara fattig? Tar gärna emot tips på var/när/hur man skall kolla för att hitta en vettig och rimligt prissatt båt med mindre motor.
 9. lefracuss

  Den stora abborre tråden

  Var ju ett tag sen jag fiskade upp denna borre i jakten på gädda, men denna tråd verkar ju lika aktuell som bilden så...
 10. lefracuss

  Om psykisk ohälsa

  Fisket och gymmet är det som håller mig utanför psykvården. Märker det så väl när man vart utan dem för länge hur det går utför. *inga mer detaljer här*
 11. lefracuss

  Havsöringar, finns de egentligen?

  Havsöringar är lite som enhörningar...
 12. lefracuss

  Hur håller ni fiskehoppet uppe?

  Sprit vid svåra perioder... Kopiösa mängder sprit vid sådana episoder TS beskriver. Som ryssarma säger: går det inte att lösa med sprit, försök med skitmycket sprit.
 13. lefracuss

  Dagens foto

  Jo visst var det prideparad, men var inte denna tråden mer för fiskerelaterade bilder?
 14. lefracuss

  Egen sjö

  Jajävlar. Vilka sköningar. Antar att de visste att de inte skulle få tillstånd att pumpa så de körde ändå och chansade på gamla kartan från femtiotalet.
×