Freak

Edgemember+
  • Antal inlägg

    498
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    5

Freak last won the day on January 1

Freak had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

126 Excellent

Om Freak

  • Placering
    Advanced Member
  • Födelsedag 1970-09-16

Information

  • Kön
    Man
  • Bostadsort
    Hudiksvall
  • Intressen
    För många

Kontakta medlemmen

  • E-mail
    berglof.m@hotmail.com
  • Telefon
    0700000000

Senaste Profil Besökare

1 048 profilvisningar
  1. Börjar bli bra göörle på sallad nu, men men har minskat 8 kg och halverat lunch kostnaden. Så det är bara å bita ihop
  2. En Sallad Hls Magnus
  3. Kanon dag i Järvsöbacken Hls Magnus
  4. Fläsk å löksås i Järvsöbacken Hls Magnus
  5. Kul! Ska bli spännande å höra hur det går med köttet Hls Magnus
  6. SALLAD Hls Magnus
  7. Tack för en givande ikväll Hls Magnus
  8. Om du torkar surströmming så kan du räkna med lukt... Är det bara saltat kött så blir det inte mycket lukt. Det torkar snabbare ju högre temperatur du har. Räkna med 3-7 dagar i rumstemperatur beroende på tjocklek på köttet, man får kolla när det är klart genom att skära en bit. Prova dig fram i liten skala. Hls Magnus
  9. Det är bara å slå till, myggfritt å vindstilla ca 1 timme bort Hls Magnus
  10. En låda, luft in i lådan å luft ut ur lådan. Så enkelt är det kortfattat kolla på bilderna i tråden;-) Hls Magnus
  11. Torkad mat i olika former, sök på nätet. Det går att torka det mesta var för sig och banda ihop till olika rätter,"se länk Ang kött" kaffe, olja, potatismos, ris, pulvermjölk, salt å kryddor efter behov å smak Hls Magnus
  12. Packat inför morgondagens kastövningar på Igge Hls Magnus
  13. Tält å sovsäck
  14. Provsmakning å en kall ÖL Lite för mycket salt denna gång, den som vart godast var vitlök å svartpeppar... Hls Magnus
  15. Sallad Hls Magnus