Hoppa till innehåll
samuel.eketorp

Rostade pinjenötter

Recommended Posts

Hallå. Tänkte delge er en smakkombination som jag dök på när jag gjorde pesto. Pinjenötter och parmesan. Fungerar perfekt att tillaga på fjället, osten som är vällagrad håller sig fint om paketet är väl förslutet.

Häll upp en skvätt olivolja i en stekpanna. Kasta i lite timjan och en generös nypa saltflarn. Sedan i med pinjenötterna. Rosta/stek dem tills de fått färg. Hellre för lite än för mycket färg. Ta upp dem, låt dem svalna en smula, de lagrar gärna värmen. Skär sedan upp några skivor parmesan. Snåla inte. Ät tillsammans, gärna med ett riktigt tjockt fylligt rödvin. Mumma som starter på en fjällmiddag.

/Sam

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt samhälle. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    Inga registrerade användare tittar på detta sida.

















×