Hoppa till innehåll
Guest Betis

Älgörtsglass.

Recommended Posts

Guest Betis

Blev igår testad för första gången och mycket uppskattad.

5 äggulor

1dl florsocker

1dl Älgörtssaft (se recept http://www.edgeflyfishing.com/forum/index....pic=12280.0;all )

1 tsk vaniljsocker

1dl Creme Fraiche

3 dl vispgrädde

Vispa äggulor, vaniljsocker och florsocker pösigt.

Blanda ner Älgörtssaften och Creme Fraichen.

Vispa grädden hårt och vänd ner i äggsmeten.

Klä en form med Glad Pack, häll i smeten där och in med formen i frysen 1 dygn.

Ta upp formen och ställ den i kylen en 20 minuter innan den skall ätas så blir den mjuk och fin.

Serveras med fördel med varm hjortronssylt.

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt samhälle. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu


  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    Inga registrerade användare tittar på detta sida.

















×