Hoppa till innehåll

rajraj

Edgemember+
  • Antal inlägg

    1 123
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    1

Inlägg upplagd av rajraj

  1. Fan vad fränt! :D

    Ja, det är stort! Kändes helt surrealistiskt!

    En annan sak som gjort att min motivation är på topp nu är faktiskt att jag följer Rich Piana på Youtube. Han har en serie där just nu som heter Bigger by the day. Tanken är att han ska visa hur lätt det är att gå upp 30lb i muskelmassa på 4 månader:D

    Han kanske inte är helt PK med tanke på vad han stoppar i sig, men han kommer med många bra råd om kost och träning om man bortser från hans medicinbruk. En jävligt roligt kille och serie att följa om man vill ha lite inspiration!

  2. Kör också på för fullt, 5-6 dagar/veckan.

    Har fått en riktigt bra motivationshöjare detta året. Var i L A för ett par veckor sedan och tränade på Golds Gym Venice "The Mecca".

    Vilket grymt ställe, ena dagen var Lou Ferrigno där, sista dagen tränade Arnold! biceps bredvid mig. Lite skillnad mot hemma! Kan säga att jag bara gick runt o skakade och var totalt starstrucked!post-6784-0-63853900-1457605679_thumb.jp

    • Like 1
  3. Kommer bo med familjen i Vilhelmina v26 och fiska mestadels i Vojmån. Tänkte även se till så barnen kunde få lite röding. Min grabb (10) flugfiskar och dottern (8) spinnfiskar. Kan Gikasjön vara ett bra alternativ för en dags rödingfiske med familjen? Eller finns det något bättre alternativ i området.

    Om någon har ett tips får ni gärna hojta till:) Behöver inte vara något superställe, bara en vettig chans på fisk och hyfsad lättåtkomligt för barn.

     

    Med vänlig hälsning Raymond

×
×
  • Skapa ny...