Hoppa till innehåll

Negomannen

Members
  • Antal inlägg

    11
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av Negomannen

  1. Kanoners med storleksguiden. Meeen med svar kommer frågor. Inser nu att det finns både dykarstrumpor och dykarskor? Eller! För de på bilden ovan ser riktigt rejäla ut, så då förstår jag att det fungerar att gå på land med dem.
  2. Det börjar att lösa sig i frågan Med en bra begagnatmarknad så kan man ju ha råd att testa sig fram till ett perfek par åxå. Lär ju finnas nördforum likt denna för dykning Storleksfrågan var en bra fråga det med! Ja de är många finesser på ett järnspett.
  3. Kollat på dessa: http://www.leisurepro.com/p-omeaf/omega-amphibian-flip-fin Ser intressant ut. Men man vet ju inte hur de fungerar i vattnet.
  4. Det är ju det där med dykskor. Gillar inte grejen med att byta om hela tiden. Kliver man upp på land för en kopp java så måste man byta om. Men finns få fenor för varskor som är bra, eller som man vet något om. Ja de är fasen inte lätt detta. Lättare om man bor i en stad med dykbutik då.
  5. Nu är jag less på att läsa om fenor till flytringen. Alla leverantörer har ju de bästa fenorna. Det är svårt att veta vad man ska tro på och inte. Vilka fenor använder du? Vad tycker du är bra med dem, vad är mindre bra med dem. Hjälp nu till att skaffa en bra bas dör vad som är bra och inte.
  6. Hallå. Jag söker någon som är intresserad av att filma flugfiske, både från land och från flytring. Någon som vill lära sig, utvecklas å få tillfället att bara filma utan krav på att de ska bli perfekt. Du ska ha utrustningen för filmandet. Vi står för sällskapet, fiskandet, god mat å trevliga dagar! Vi utgår från Västerbotten å Umeå å far runt dit vi vill! Maila gärna på - negomannen@gmail.com
  7. Hallå. Jag söker någon som är intresserad av att filma flugfiske, både från land och från flytring. Någon som vill lära sig, utvecklas å få tillfället att bara filma utan krav på att de ska bli perfekt. Du ska ha utrustningen för filmandet. Vi står för sällskapet, fiskandet, god mat å trevliga dagar! Vi utgår från Västerbotten å Umeå å far runt dit vi vill! Maila gärna på - negomannen@gmail.com
  8. Hallå. Jag söker någon som är intresserad av att filma flugfiske, både från land och från flytring. Någon som vill lära sig, utvecklas å få tillfället att bara filma utan krav på att de ska bli perfekt. Du ska ha utrustningen för filmandet. Vi står för sällskapet, fiskandet, god mat å trevliga dagar! Vi utgår från Västerbotten å Umeå å far runt dit vi vill! Maila gärna på - negomannen@gmail.com
×
×
  • Skapa ny...