Hoppa till innehåll

Pito real

Members
  • Antal inlägg

    7
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Information

  • Kön
    Male
  • Bostadsort
    Orust/Vänersborg

Pito real's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Grym video Mats! Trots fiske hela dagen är man nu mer sugen än någonsin. Landade åtta idag men ingen i närheten av den firren. Grattis!
  2. Ja riktigt kul var det. Det är ju alltid svårt att bedöma korrekt när man ser fisk i vattnet och på på filmsnutten finns ju inte några referensobjekt men den större av dem hade definitivt varit nytt PB för mig... vilket kanske inte säger så mycket då jag är rätt grön som flugfiskare..
  3. Efter en i alla avseenden blank förmiddag, i för mig nya vatten, beslutade jag mig för att på hemvägen reka ytterligare några nya platser. I en hamnbassäng fick jag träff... under ca fem minuter gick ett stim med mellan 30-40 öringar sakta runt, runt i det grunda vattnet alldeles bredvid mig. Som närmast på spölängds avstånd. Finns en firre i mitten av stimmet som är av rätt hygglig storlek. När stimmet sedan sakta gled iväg ut på djupare vatten satt jag kvar med ett fånigt leende i ansiktet...att spöt var kvar i bilen kändes oviktigt... IMG_1197.MOV Hoppas det här funkar nu då...
  4. Ett par timmar i solskenet i eftermiddag gav en mager kring 40. Jagande säl tjugo meter bort så vattnet sprutade gav extra krydda...
  5. Totalt fem landade på Orust med en mager 47:a som topp. Alla åter. Alla på orange mask och lååång tafs. Grymt skön fiskedag med isproppar i spöringarna klockan sex i morse och kortärmat i lä för en stund sedan.
  6. Det kommer blir fler edgare där då. Bokade för ett tag sedan KLM från Gbg den 8 mars. Läste sedan den här tråden och fick kontakt med René. Hänger på er i Caracas och på LR men har bokat annat boende. Ska bli grymt kul!
×
×
  • Skapa ny...