Hoppa till innehåll

Bergendahl

Members
  • Antal inlägg

    88
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av Bergendahl

  1. va ute en sväng idag fiska i ca 1 timme men la sedan ner allt va fiske heter inte ett liv knappt en fiskmås i syne! vilket jävla skitväder. hela omgivningen luften allt kändes helt dött! Va på ett ställe där jag tillbringat största delen av året med gott resultat. Dock tror jag ändå att alla yttre förutsättningar stämde ganska bra. Sydvästlig pålandsvind, högt vatten men de kändes bara inte bra idag?! Brukar ni också få sådana känslor?
  2. Ja storleken är bättre den med faktiskt har fått 11 fiskar iår och fyra av dom har varit godkända (47, 47, 48 matfisk, 60cm). Har haft en bomtur och de va premiären
  3. Känns som att de e VÄLDIGT mycket öring iår? Mer än tex förra året? Eller är jag helt ute å cyklar?
  4. Här kommer några bilder från dels den finaste öringen iår. Och sen mitt pb i längd på öring som togs i igår. En fin fisk som hamna i stekpannan. Här är min längsta firre (än så länge) kan vara den smalaste med. Och här får den friheten åter, kan vara roligare att få den om några månader. Men de va en fin kväll ändå. Ha de gött/ Mathias
  5. blev en fisk igår på 60cm men riktigt smal. Dock va de nytt pb för min del i längd. fick en på 48 i lördags som va 49 cm och riktgt fet, förmodligen en övervintrd. bilder kommer.
  6. Kan de vart du som stog på en udde vid grundsö? vid ett sund? igår va de vilket fall som helst sjukt härligt väder med mycket vakande fisk!
  7. Haha youtubade lite och sökte på "havsöring västkusten" hittade denna någon som vart med om något liknande? jag hade blivit sjukt paff iallafall. Go fight bjuds han på ändå
  8. Det ÖSregnar ju! blir flugbindning efter jobbet idag!
  9. inte ja heller alla tjötar om magnus, men har aldrig fått nått på den, dock fick ja åtets första öring i dag på en ljus räkimitation
  10. Ni kan räkna in mig i "Bomligan" ett hugg på hela dagen! Dock förbannat skönt att de äntligen är igång!
  11. Större delen av kuststräckan borde väl bli isfri i dagarna med tanke på den kraftiga vind och sköna + grader? de borde väl räcka att sätta sig vid eniro och hitta ett gött ställe? Nu suger de rejält!
  12. Jo ka vet det finns både + & - till allt. sa bara min åsikt i de hela:)
  13. Tycker det är bra med förbudstiden... Tänk vilka möjligheter öringen får att fööka sig att kunna vandra upp i lugn och ro och göra det alla levande djur och människor gör Alltså para sig. Dina barn kommer förmodligen ha lika bra fiske efter öring då dom blir äldre! De e bra med förbudstiden. Man kan fiska 6 månader om året så får dom vara ifred 6 månader! Tycker de e en bra deal. För fisken och för oss.
  14. Körde en heldag idag, började i Stenungsund. Men där va lika dött som på kyrkogårn! Åkte ner till tjuvkils huvud, 2 landade och 2 hugg och en efterföljare 37cm i topp! Åkte vidare och avslutade fisket i Torslanda. Kan ha vart sista fisket kan bli en sista tur imorgon efter jobbet det återstår att se....
  15. imorgon har jag tagit ledigt. åker ut förmodligen sista turen =( men de blir en heldag vi startar i stenungsundstrakten och fiskar oss neråt förmodligen. ska ju vara kanon väder imorogon med så hoppas på fint fiske. rapport kommer.
  16. Kom precis hem från ett snabbfiske på krossholmen ganska dött de va en period vid ca 19:30 - 19:45 där jag missade 5-6 hugg och tjejen som va med och spinnfiskade hade ett hugg. Fiskade mellan 18:20 oc 20:10!
  17. Jo de samma här har en ruskigt massa flugor som förmodligen inte kommer användas gjorde en liten rensning i våras men... Jag tänker lite för mycket i banorna att den kan va bra å ha ! Ett tips lägg ut dina flugor på tradera där kan du säkert få 2-300 kr för dom om du har tur, om du nu ändå inte tänkt använda dom menar jag.
  18. va ute i stormen igår eftermiddag/kväll Platsen blev torslanda. Lyckades landa en tjock 37a. riktigt riktigt högt vatten och hyfsad fart till och från. tredie passet på raken med landad fisk nu=) fan va segt att de snart e över för iår=(, då kommer den plågsamma vintern och de eviga väntandet efter 1april!
  19. a ute på ett eftermiddagspass idag krossholmen va platsen! Vakade lite härådär när jag kom ner kastade på ett vak och pang missade hugget:( tänkte efter ett tag när vaken avtagit, gå ut på utsidan men där va de en massa olja ländande hela utsidan 5 meter ut från land så de sket sig! Åkte sedan ner till långholmen fiskade gjorde ett sista försök och vipps där satt det en fin 45a fiskade fram till 2030 2 pass på raken med landad fisk nu;)
  20. Ja det verkAr va riktigt hett därute grattis till fina fångster. Skanflrsökankomma Utmimorgon!! Då ska vi ta dom jävlarna
  21. jatch =) de va synd får ta de en anna gång då!
×
×
  • Skapa ny...