Jump to content

kbjernehed

Members
 • Posts

  665
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kbjernehed last won the day on March 21 2013

kbjernehed had the most liked content!

About kbjernehed

 • Birthday 03/20/1956

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  kbjernehed@yahoo.se
 • Telefon
  0730877810

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kbjernehed's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

14

Reputation

 1. Förstår inte varför du frågar om du inte själv är intresserad? Säljer flugor med jämna mellanrum och det är inte samma annons och flugor om du är observant, om du nu vill veta. Mvh Kent
 2. Säljer ett helt nytt Guideline LPs 9`9 #3 4-del, som aldrig blivit använt. Köpt våren 2021. Pris 1800 kr prutat och klart. Köparen står för valfri frakt.
 3. Har plockat ut lite material från Siman. Softdub dubbing brush på bindtråd. Mix av Hare-Kanin-Antron. Totalt 24 trådar som räcker till mängder av flugor. Samt 16 Dubbing Brush-Sparkle Squirrel (tvinnade på koppar tråd). 110 kr inklusive portot.
 4. Helt nya flugor jag plockat ur askarna. Hullinglösa förutom Superpupporna som är bundna på Mustad R30 stl 10. 3 nattsländor i kork efter upphovsmannen Åke Boden. 170 kr inklusive portot.
 5. RIO Indicator II. WF 4. Färdiga öglor i båda ändar. Endast provkastad. Nypris 89 dollar vid köp. Säljes för 400 kr + porto. Prutat och klart.
 6. Helt ny Barrio GT 90 WF 4F. Har monterat en Moser Minicon i spetsen och sytt en ögla för backingen, men linan har aldrig blivit använd. Säljes för 300 kr + porto, prutat och klart.
 7. Tackar för svar. Har kollat på dessa och de har samma höjd som Pacific bay 1/0. Mina ringar som sitter på har en innerdiameter på 4,8 mm men är 7,3 mm höga. Han HiLevel trodde att det eventuellt kunde vara Seymo då de har en lite mera päronform och är längre och mera utdragna. Skall kolla vidare. Har hittat en tunn ring i mitt lager som är rätt höjd men har en innerdiameter på 5,0
 8. Någon som vet om man kan hitta Seymo Thin Wire Snake guides här i Sverige. Har kollat med HiLevel och han har inte dessa hemma längre. Finns företag i England som har men blir onödigt dyrt för lite ringar. Skall byta en trasig snake (1/0 t) på ett Sage ZXL och jag tror att det är denna typ av ring på spöet. Har kollat på Pacific Bay och dom är lägre om jag jämför en 1/0. Har för mig att Seymo är högre men med samma diameter (4,8 mm)
×
×
 • Create New...