Hoppa till innehåll

ewalds

Edgemember
  • Antal inlägg

    336
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Om ewalds

  • Födelsedag 1963-12-10

Information

  • Kön
    Male
  • Bostadsort
    Skåne

Kontakta medlemmen

ewalds's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. "Down under" Kröp under kommunens badbrygga...
  2. Ett ständigt återkommande ämne, det här med stativköp. Som grundregel kan man väl säga att köp ett stativ som är så tungt & stabilt som du orkar med, såväl fysiskt som ekonomiskt.. Man får vad man betalar för, som oftast.
  3. Trevliga bilder! För oss riktiga sydsvenskar som inte är så bortskämda med snö och "vinter" direkt, har moder natur bjudit på en helt fantastisk vecka... Som tyvärr töar bort för tillfället... Bidrar med tre bilder från söndagen.. God Jul får man passa på att önska, förresten:) 1. "Vinterland" 2. "Snösprång" 3. "I vinterns grepp" (Sasses fasan, månne??
  4. Helt fantastiskt bra bild!! Var rädd om den!!
  5. Inspirerad av PA:s och Sempai:s bilder associerade jag till en av mina egna.. E kass på att använda vidvinkeln men här lyckades jag, enligt min egen mening?? "Himlen kan vänta" heter bilden:D
  6. Grafiskt, enkelt o vackert... Snyggt!!
  7. ......................*nere på jorden igen*
  8. Det finns så många som berikar detta forum med bilder ändå så nog känner jag mig lite överflödig..Men "unge herr Ewalds" ska du ju ha en eloge för.. den värmde.. VERKLIGEN:D:D Tack, Sempai!!
  9. Det vart mer väntan än tajming, faktiskt.. Har haft bilden i huvvet några dagar när jag vandrat där o nu fick jag helt enkelt vänta ut den.. Men det funkade ju
  10. Riktigt vackert!! Den oskarpa siluetten i bakgrunden gör massor för bilden.. Upp med den på väggen, vettja:D /Micke
×
×
  • Skapa ny...