Hoppa till innehåll

Gerber

Members
  • Antal inlägg

    24
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av Gerber

  1. Vi åker upp fredagen vecka 30 och blir kvar hela vecka 31. ska bli så jäkla trevligt någon som är uppe och vill ta en fisketur någon kväll?
  2. Synd att man ska ha födelsedags kalas här på lördag då hade varit trevligt med lite gäddfiske.
  3. Var förbi kovik idag såg riktigt giftigt ut måste plocka fram spöt till helgen redan kanske.
  4. Man kan ju alltid hoppas dom har rätt så man kan åka och doppa en fluga snart igen. Har ju faktiskt doppat flugan ute på femöre i januari den veckan det var varmt och gott, men det gick ju över.
  5. Det är ju synd att man inte är ekonomiskt oberoende så det inte alltid hänger på det här atans jobbet.
  6. Det känns jätte långt bort att man kan börja flugfiska även här nere i Oxelösund inte änns östersjön är öppen så man kan jaga havsöring. Och känns ännu längre bort tills man får åka upp till fjälls igen men resan är i alla fall bestämmde till sista veckan i Juli och första veckan i agusti.
  7. Den sidan på stugan såg man i sommras när man gick nere på strandkanten och blöte en fluga .
  8. Det är is ända ut till oxelösund. skulle behöva lite värme och vind så det går upp.
  9. Det blir helt klart en resa nästa år igen inga problem och då blir det mera fiske i Vojmån, lite sugen på att ansöka om det kvoterade vattnen kan vara kul. Ser redan fram imot nästa år. Får nog bli lite flugfiske efter gädda i helgen könner suget efter lite fiske . Man kanske till och med kan ha tur så att du är uppe i krokarna så vi kan ta en fiske dag ihop?
  10. Hemma från grönfjäll efter en veckan mycket trevligt fiske. Var i bergsjöns utlopp en kväll med en del små fiskar som resultat. Fick några timmars fiske en kväll i Björnselet jätte fint vatten med massa fina men försiktiga vak i utloppet fick nästan för mig att det var Rödingvak någon som vet om det kan stämma? tyvär så lyckades jag inte kroka någon fisk hade bara en nerdargning av flugan men inget mera där. Fick tyvär bara vara där i någon timme som sagt hade gärna varit kvar i X antal timmar till men så är det när man är och fiskar med folk som inte är lika fiskegalna som man är själv. Vi tog en dags fiske i Krutån knallade längs upp till sjön där vi fick ett helt galet fiske i utloppet med harr och öring på 30-40 cm i nästan varje kast blev nästan förmycket. Ett ställe som jag blev lite kär i är helt klart dalsån helt underbara strömmar och fina fiskar tog resans största öring (52cm) och harr (48cm) där med bara några minuter imellan. Dalsån kommer helt klart få mera tid nästa gång man är i krokarna.
  11. Nu börjar det närma sig två veckor kvar sedan bär det av mot nordligare breddgrader Någon som kommer vara där uppe då som kanske vill ta en fiske dag och vissa lite trevliga ställen.
  12. Låter helt klart intressan att lägga någon dag där så han kanske kan få känna på en fisk på flugspö.
  13. Vi ska bo grönfjälls stugby svärmor och svärfar och deras släkt har varit där många gånger så nu har jag sett till att man får följa med när det blev dags igen. Har inte kommit fram till vart man vi ska fiska ännu men jrutån har jag fattat att dom fiskat i för om åren i alla fall. tack för det långa svaret med mycket matnyttigt.
  14. då blir det i alla fall ett spö mindre med sig kanske hon man bor ihop med blir lite gladare . Att dom inte kan förstå att man måste ha X antal spö med sig .
  15. Okej man får hålla tummarna helt enklet. Ransarån är ju helt klart lockande liksom vojmån när man är i närheten helt klart bara för att få ha varit där och blöt en fluga. Får kolla upp det med fiskecentrumet helt klart.
  16. Man får ge sig på båda ställena med andra ord då . Bara att ta med sig hela arsenalen med spö i alla tänkbara klasser från 00-6 eller man kanske ska släppa med sig gäddspö också ??
  17. Ja vojmån känns ju som mycket lockande när man är där i trakten. krutån har jag fått tips om av många så man får väl ta med sig det lilla 00 spöt . Några fina platser med Röding??
  18. kan ju vara en förklaren till myggfritt helt klart
  19. Låter mycket bra. någe av vattnen som skulle passa en nybörjare med fluga då min svåger som är nybörjare med flugspö ska med??
  20. Ja myggen kommer man ju aldrig ifrån där uppe helt klart fast jag tycker personligen att knotten är värre än vad myggen är.
  21. Planerar en semster- ,fiskeresa till Grönfjäll V32 men familj och vänner så tänkte höra mig för efter lite tips på bra fiskevatten som är värda ett besök finns ju hur mycket att välja på som helst men övre Vojmådalen lockar ju helt klart. men det finns ju andra fina vatten också som kan vara värda ett besök av ett flugspö .
  22. Gerber

    DSC_0007.JPG

    Från albumet Bråviken

  23. Gerber

    Bråviken

    Vår fiske
  24. var nere i V.kovik idag och kollade på lunchen bara för att se hur det såg ut. var hur fint som helst såg några små försiktiga vak, blev sugen på att ge mig hem efter grejorna och skolka från jobbet
×
×
  • Skapa ny...