Hoppa till innehåll

Magler

Members
  • Antal inlägg

    12
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av Magler

  1. Hade en liknande kväll. När jag kom hem efter jobb var det både kallt och ganska blåsigt, men jag bestämde mig att ändå ge det en chans. När jag väl kom ut till havet hade vinden lagt sig och det var ganska behagligt. Efter att fiskat av en liten sträcka ser jag plötsligt en massa småfisk som hoppar alldeles intill mig. Lägger ett par kast bara för skojs skull, vilket mest resulterar i tångruskor. Rätt som det är ser jag en virvel 10 meter ifrån mig, lägger ett kast rakt över och två sekunder senare känner jag det härliga suget i linan. Efter en förhållandevis lång fight landar jag en öring på ca 60cm, tyvärr en besa. Hela kvällen är det mycket aktivitet i vattnet och jag ser en massa fisk som är uppe och visar sig. Jag tappade ytterliggare en och fick upp en horngädda. Kanske sista turen före den riktigt stora anstormningen av horngäddor??
  2. Vi har till och med "ett" trafikljus!!
  3. Var det samme man som inte hittade tillbaka till Malmö senare på kvällen?
  4. Jag hänger gärna med. Har inte varit så aktiv skribent här på edgeforum, men varit desto aktivare läsare .....känner Czech sedan tidigare. /ML
  5. Är ny på detta forum, men har följt det ett tag. Alltid kul och taggande att läsa om andras fisketurer Var själv ute igår kväll i närheten av samma ställe som du mipert, men det var så otroligt skitigt i vattnet. Var det klarare idag?
×
×
  • Skapa ny...