Hoppa till innehåll

einarberg

Members
  • Antal inlägg

    8
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av einarberg

  1. Körde ett litet kort ströpass i skymningen idag. Drog en liten söt blank sak som lika gärna kunde ha haft fötter så nära land stod han. En helt okej avslutning på helgen.
  2. Prövade några nya spottar idag. Kändes som ett par riktigt bra ställen. Tappade en blank sak som lekte stridspilot. En skön dag.
  3. Surt Leo Jag lyckades också bränna en öring. Det var väl kanske inte Godzilla size, men ändå. Lyckades dock med att landa en jävligt trött gädda. En skön dag vid kusten.
  4. Det blev ett kort pass idag, men det gav utdelning. Landade totalt tre sköna öringar. Två godkända vilda och en liten odlad krake. Kort och gott en fantastisk dag vid kusten.
  5. Jag måste få undra. Jag förstår att norra sidan på Bråviken den heta sidan. Känns som att det är där alla står och nöter, men är det någon som har några positiva erfarenheter av sydsidan? Det finns ju en del ställen som känns som gjorda för havsöring.
  6. Som nyinflyttad i krokarna är Bråviken ganska så nya vatten för mig. Hittade en liten lucka i familjeplannerignen idag så jag begav mig ivrigt iväg i snöstormen. Det blev ett ganska kort pass med två tappade blanka. Så jag känner mig försiktigt optimistisk inför framtida Bråviksdrabbningar.
  7. Jag bommar tyvärr denna vecka. Har inventering på jobbet imorgon onsdag och på torsdag åker jag och grabbarna upp till Sälen för lite fiske. Hänger gärna på om det blir några träffar framöver.
  8. Hej grabbar. Jag är ganska färsk flugfiskare samt Sunbybergare. Skulle det vara cool att hänga på? Har säkert tusentals ticks och trixs för mig när jag kastar som jag kanske kan få hjälp med.
×
×
  • Skapa ny...