Hoppa till innehåll

Dennis

Members
  • Antal inlägg

    5
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av Dennis

  1. jag är nog den ända som jobbar i den staden numera:)... men det är ju självklart tråkigt att det blivit så
  2. eller så får man aldrig chansen att fiska eftersom platserna alltid är upptagna av andra fiskare bra år, jag föredrar sämre år för då slipper man i all fall köa för att få fiska.. så är det ialla fall i trollhättan, 60 pers på vardagar som fiskar dygnet runt på 300m och av dessa 300m är det bara 150 som är ståndplatser och resten transportsträckor, i år är det extremt.. mycket lax i älven kombinerat med att 3700 saab anställda( kanske 10% av dessa fiskar lax) inte jobbar längre gör det outhärdligt där nere... nu får saab dra igång så man kan få plats att fiska:)
  3. skulle vilja veta allt jag kan få tag i om Grönåns laxfiske (Ale kommun).. sajter, erfarenheter, tips, och så vidare.. jag är måttligt trött på fisketrycket i trollhättans laxfiske nu skulle vilja testa ett annat vatten.. tack på förhand!
  4. vem fan bestämmer sig för att måla tak med vattenlöslig färg i ösregn?? vi kan bara hoppas att det inte får några för allvarliga konsekvenser.
  5. Dennis

    Ammarnäs

    hej! jag hade tänkt att fiska i Ammarnäs trakten vecka 30 då främst i sjöarna på fjället, är det någon som har lite tips om vilka sjöar som gäller för öring/harr/röding just nu samt vilka flugor som funkar nu.. skulle även vilja veta vattenföringen i vindelån och tjulån.. tack på förhand
×
×
  • Skapa ny...