Hoppa till innehåll

Bobby Dufva

Members
  • Antal inlägg

    10
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av Bobby Dufva

  1. Förstånd har jag aldrig haft nåt så det kanske kan bli en laxfiskare av mig trots allt.:-P
  2. Oj, det blev visst dubbelt där. Går inte att radera från min sketna telefon.
  3. Envishet verkar vara vara en bra sak att ha med sig i redskapsboxen. Mer då? Vad har ni för prylar med er och vilken spöklass rekomenderas? Jag funderade på det här med flugor också. Nån sa till mig att laxen ibland vill ha små flugor. Då undrar jag bara en sak. Hur långt är ett snöre? :-P Och hur liten är en liten laxfluga?
  4. Envishet verkar vara vara en bra sak att ha med sig i redskapsboxen. Mer då? Vad har ni för prylar med er och vilken spöklass rekomenderas? Jag funderade på det här med flugor också. Nån sa till mig att laxen ibland vill ha små flugor. Då undrar jag bara en sak. Hur långt är ett snöre? :-P Och hur liten är en liten laxfluga?
  5. Ja dom verkar vara lite kluriga dom rackarna men det är väl bara att stå på . Nån gång kanske man får en fisk!
  6. Det låter ju fantastiskt! Då behöver man ju inte köpa nytt spö nu igen... Är det djupt i älven så att man måste ha sjunklina? Jag brukar fiska bäst med flyt eller intermediate.
  7. Hej alla Örekilsfiskare! Jag funderar på om jag ska ta dra upp en lax nästa sommar. Jag satt emellertid och klurade på det här med spöklass och spölängd. Ett spö runt 12 fot kanske kan vara lagom i den älven men vilken klass rekomenderas? Klarar man sig med en 7-8:a när storlaxen hugger?
  8. ... för att få en lax. Dom rackarna nappar ju aldrig. Jag funderar på att köpa mig ett nät!
  9. Grön som i Hökensås-montana! Överlägesn!
×
×
  • Skapa ny...