Hoppa till innehåll

bagarn87

Members
  • Antal inlägg

    6
  • Blev medlem

  • Senast besökta

  • Days Won

    1

Allt postat av bagarn87

  1. Fick tipset att leta på kartan efter sjöar på ca 600-800 meter över havet för att hitta röding, och det har gett resultat för mig.
  2. Det blir en vecka i westrins fotspår, till sandåslandet, jagande efter ett hattrick. Blir även nån veckas fiskeresa i augusti med bilen. Kanske älvdalen, långån eller liknade.
  3. haha, "den ofrivillige fiskaren"
  4. Svanberg och YoSki: Jag förstår att ingen lämnar ut sina hemliga vatten här, men precis sånna tips som ni lämnar, angående vart jag ska söka dessa vatten, är det som jag vill åt. Så tack! Ohlssons: Jag var några km nerströms kvoteringen i sommras, hade roligt sightfiske på harr med klinkhammers i olika färger och storlekar. Fick en även en del öring, mest på nymfer.
  5. Hej. Jag och en polare är i full gång med planeringen inför sommarfisket. Vi hade tänkt oss att resan ska gå till sandåslandet, sista veckan i juli. Förra året så var vi i rostueatno. Vi fick mycket fisk men det negativa var att alla fiskar var stöpta i samma form, 3-9 hg. Fick nån som va lite större. Och mycke folk i omlopp, såg säkert 20 pers under en vecka. Så, det jag skulle vilja ha hjälp med av er edge-are är tips på jokkar som vi skulle kunna fiska i. Vi åker helikopter, vill även ha chans på röding. Johan
×
×
  • Skapa ny...