Jump to content

Ewadhagen

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ewadhagen

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Uppsala

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ewadhagen@email.com
 • Telefon
  0704283922

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hahaha! Ja, det verkar ju inte vara så många som är missnöjda med sina Danielsson iaf.
 2. Jag fegade ur, det blev en F3W 2six Ok, tack för bra tips! Ska kika lite på dessa videor på YT!
 3. Jag har en kompis som har en Danielsson Nymph W. Ska besöka honom och kika lite!
 4. Ja, jag antar att det ligger mycket i det du skriver. Jag har flugfiskat i snart 10 år men tycker fortfarande det är svårt med linor till ett specifikt spö. Det jag vet är att jag gillar lätta linor, med lätt klump, alltid nåt. Knyta egna taperade tafsar har jag inte gett mig in på ännu, jag köper dom som är färdigtaperade och skarvar på lite.
 5. Ah, då hänger jag med lite bättre, tack. Jag tycker det är himla svårt med val av lina till spöt då jag inte fiskat med såpass mjukt spö innan. Det är fint att få lite tips från folk som (förhoppningsvis) har erfarenhet från lina och spö. Sen kan man kika lite på tipsen och kanske få en känsla om det skulle passa en själv, kastteknik osv. En riktig djungel med alla linor 🤯
 6. Ok. Jag gissar att det handlar om starka åsikter om olika linor? Hehe, ok.
 7. Nu hänger jag inte riktigt med. Jag anar en viss ironi i det du skriver men jag är inte tillräckligt erfaren här på forumet för att kunna förstå den. Du får gärna förklara!
 8. Ja, tror det är SA VPT eller en Opti Flow som leder racet just nu. På rull-fronten är det också osäkert. Danielsson F3W 2six eller kanske någon beggad Opti Creek, eller kanske någon av Lamsons billigare rullar. Vill ju gärna ha en hysfat lätt rulle, men har mycket begränsad budget... Vill ha en svart rulle till det gula spöt. Många gillar ju Danielsson Dry-Fly eller Nymph W, men tanken på att inte ha en broms skrämmer mig lite.
 9. Ok, ett nytt tips, kul. Ska kolla lite på den linan!
 10. Tror det lutar åt en SA Trout eller en Wulff TT faktiskt. Råkar ha en Wulff TT Plus klass 5 här hemma, tänkte prova den en gång och se om den känns för tung.
 11. Ja, dom ser trevliga ut! Väldigt svårt att välja tycker jag.
 12. Är det några fler som har några tips om linor till mitt lilla Yellowline? Kikade lite på GL Presentation #5. Klumpvikten är 12g, är inte det lite mycket??
 13. Kul! Ska kika lite på den linan! Tack!
 14. Ok, då ska jag ta en lite lättare lina. jag har också fått tips om en Cortland 444. Nån som vet om den linan, eller någon av ovanstående passar fint?
×
×
 • Create New...