Jump to content

landqvisttim

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About landqvisttim

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  landqvist00@gmail.com
 • Telefon
  0721899753

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Menade att om min #4 är lätt o ladda så är kanske black sniper också det. Lycka till i letandet, hoppas lilltjejen får trevliga dagar med sin far
 2. Kanske inte relevant, men jag har ett klass #4 8,6' opal från sameo, det laddar väldigt lätt. sjukt ovant för någon som är van att kasta med klass 7 10 fot. Slå dem en pling, Sameo är bra att ha å göra med så de säger nog bu eller bä om det är en bra idé med någon av deras spön för en 4-åring.
 3. ny utrustning inköpt, semester inplanerad, vädret ser ut att vara ok. Längtat efter min första premiär sedan jag började flugfiska i maj förra året. Men hör o häpna, min fiskekompis/guide har blivit sjuk och ställt in premiären. Finns det någon som skulle kunna tänka sig att ta med en novis Havsöringsfiskare på onsdag? Jag har ingen aning om vart jag skall ta vägen på onsdag morgon. Om någon har tips så får ni gärna dela dem i PM eller här direkt.
 4. Kan ju säga att det var samma i mitt regnbågehål i göteborgs området igår i solskenet, fjädermygg och ett par vak. tyvärr gick jag därifrån utan fisk på kroken eftersom jag glömt torrflugeasken hemma..
 5. Vad trevligt, då får jag väl ställa mig och försöka tänkte använda fiskekort.se för att köpa mitt fiskekort. Lax vettefan, har varken flugor eller erfarenhet av lax (inte för att jag har mycket erfaranhet överhuvudtaget) men testa går väl alltid.
 6. Hej! Då en annan är ledig på fredag, och sambon behöver jobba, tänkte jag ta tillfället i akt och dra ut och fiska några timmar. Sambon jobbar i höjd med utby, precis vid tågrälsen som går över bron. Så jag tänkte prova lyckan där, någon som vet hur det ser ut? Eller slösar jag min tid om jag ställer mig och kastar där? väldigt glad för lite svar Mvh
×
×
 • Create New...