Jump to content

Torsten

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  torsten.hansson1@gmail.com
 • Telefon
  0708988688

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Torsten's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Reputation

 1. Hej, jag behöver hjälp.. med något jag inte kan ett dugg om. Jag vill hitta 2 st gamla rullar och helst typ 20 - 40 talet, i #3 - #5 och det får gärna vara Hardy men är inget tvång. Men hur ska jag veta om det är gamla rullar, Hardy Marquise har ju till exempel sett ungefär likadan ut i många år, hur ser man det, vilken klass rullarna är, det står ju i tum, och vad bör jag tänka på m.m. Vad ska man välja, och kanske finns här någon som har och vill sälja en? Tacksam för svar och hjälp ? Mvh Torsten
 2. Hej Finns här någon som har riktigt bra koll på vilka alla olika modeller/klasser/längder som Loop släppte av sin serie Yellow Line? Dela gärna mer er om ni har någon sorts dokumentation, katalog eller annat från den tiden..
 3. Hej Finns här någon som har riktigt bra koll på hur man mäter ut var ringar m.m. ska sitta på Loop Yellow Line klass 8/9 i 9,3" Även om det finns någon som ligger på lite delar/tillbehör till dessa klingor som ni vill bli av med. Även om det finns någon som har koll på vilka alla olika modeller/klasser/längder som Loop släppte av sin serie Yellow Line? Dela gärna mer er om ni har någon sorts dokumentation, katalog eller annat från den tiden..
×
×
 • Create New...