Hoppa till innehåll

John_doe

Members
  • Antal inlägg

    8
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av John_doe

  1. John_doe

    Winston gvx

    Är det någon som har ett gvx och bor i göteborgstrakten
  2. John_doe

    winston GVX?

    ngn som har ett gvx o bor i göteborgstrakten?
  3. John_doe

    fiske

  4. John_doe

    IMG 2897

    Från albumet fiske

  5. John_doe

    IMG 3054

    Från albumet fiske

  6. inga mer förslag? hade lite brainstorming förra måndagen och kom fram till en del intresanta fakta.... skall bygga en bindstation med möjlighet att ta loss bindstädet för "traditionelt" bruk samt skall vara kul lagrad jagade lite lager här i veckan har dock inte hittat några bra än då yttermåttet på lagret är 19 mm det känns lite grovt fast det var en lagervara sen börjar dom kosta lite mer när man går ner i storlek det blir även shuck med vridlås liknande dyna king... kom gärna med förslag...!!!
  7. jo jag tror att jag såg en sådan när jag skummade runt, hade tänkt mig lite mer avancerat än så något köpefint resultat är jag ute efter!
  8. tja! tänkte kolla om någon har gjort ett eget bindstäd kanske till och med några skisser? har tänkt att svarva ett i stål kanske aluminium dock inte käftarna kanske samt att kullagra axlar förslag?
  9. finns ju Abborresjöns fiskevårdsförening i Ale kommun med 4 sjöar en enbart för flugfiske P&T vatten. brukar bli lite kortare turer dit på kvällarna fiskisläpp har dom varanan vecka! http://www.abborresjon.se/?p=startsida
×
×
  • Skapa ny...