Jump to content

Tennis-star

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tennis-star

 1. Jag köpte den vanliga modellen 2014 och dom håller än.. Dock bara haft dessa från redington så jag vet inte om det är tur eller kvalitet. Samt endast fiskat sötvatten, rengjort dom efter passen och förvarar dom hängandes mörkt och svalt.
 2. Var hade du planerat att åka? Har du avbokat? Det ser ju inte så farligt ut kommande vecka, jag tycker det ser ganska normalt ut för årstiden.. Men det är klart det är segt att leta vatten som inte är grumliga om man är inställd på att fiska så mkt som möjligt. Hoppas du hittar något fiskbart vatten oavsett!
 3. Jag tycker att Patagonia gör en del kläder som lämpar sig till både vardag/friluftsliv. Främst tänker jag på skaljackor, mellanlager och västar.
 4. Tjena! Jag såg i någon tråd att du skrev att du bor i Uppsala. Om det stämmer kan detta ställe vara intressant: Ovansjö Kronoparks flugfiske http://www.okf.nu Det är en väldigt fin å med inplanterad regnbåge, även en och annan naturlig öring. Enligt min åsikt kan det vara ganska svårfiskat med mycket träd och buskar. Ganska svårt att kasta på vissa ställen. Det är kanske inget nybörjarställe, men övning ger färdighet och grymt kul när man får till det. Dessutom är dom som har stället väldigt hjälpsamma och kommer med bra tips om man ringer dom.
 5. Hallå! Blev det ngt fiske? Hur var det i såna fall? Själv hade jag kort i början av juni men pga värmen blev det inget. Nästa år istället.
×
×
 • Create New...