Jump to content

Ogge82

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

About Ogge82

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  oscar.sverin@gmail.com
 • Telefon
  46708862713

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ogge82's Achievements

Member

Member (2/5)

1

Reputation

 1. Hej! Kom du fram till något bra svar? Funderar på att ta en 10' enhands jag med. Eller har någon annan något bra tips?
 2. Hejsan! Hade tänkt åka och fiska öring och lite harr i Stavelströmmen nästa vecka i 2 dagar men nu har dom stänkt pga höga vatten temp. Så, vad rekommenderar ni för ställen som ligger ca 5-6tim från Stockholm? Är det änns värt att åka iväg när det verkar bli riktigt varmt en tid framöver? Tack på förhand!
 3. Kanon, tack! Blir till å åka förbi dom första dagen?
 4. Hejsan! Jag och frugan ska dra till Island, Reykjavik, nu på onsdag. Hade tänkt försöka smita iväg och fiska en en dom 5 dagar vi är där. När jag kollar runt lite så verkar rätt mycket vara stängt pga tidigt på säsongen eller så ska dom ha 8000-7000:- för en dags fiske. Vilket jag tycker e lite mycke.. Så någon som har något tips? Hur ser kustfiske ut så här års? Fiskekort på kusten? Någon som har koll på någon bra Fiske butik i Reykjavik som man ev skulle kunna gå till och få tips? Eller något annan som har något förslag så är jag upp en för förslag. Tack på förhand!!
 5. Drag vill man väll alltid ha på linan? Hur är Compact uppbyggd? Finns den bara i interme diate?
 6. Dom linor jag har provat har varit sjuk linor. Tror jag har en Airflo 40+ i interme diate som jag ska prova till helgen. Annars har jag hört gott om just Opti caster till just det spöt.
 7. Har kollat på den. Hur är kastlångden med den?
 8. Hejsan! Har införskaffat mej ett Loop Cross SX 790 som jag ska ha till stremer fiske till fjälls men största delen till kustfiske. Vart rekommenderad Airflo streamer max. Men vart inte riktigt nöjd.. Har även provat Rio Outbound short och Vibe+ 85 utan att bli helt nöjd. Så vad har ni för tips? Och vad kör ni som har lika spö med idag? Behöver inte vara en allround lina men visst det vore ju kanon om man kunde ha samma lina till båda sorters fisket. Ha det bäst!
 9. Har faktist funderat på H2 men inte hittat något här i Sverige i just #7. Sen e man ju lite sugen på att prova något nytt med. Annars får man väll kolla sej utomlands efter en H2:a Stod och torrviffta med en Recon #6 idag och dom är väldigt lika när man står i butik. På vilket sätt är H2 vassare? Scott Meridian ligger väll på samma peng som Helios 3 har jag för mej?
 10. Hejsan! Jag har idag ett Helios av den första serien, zg tip flex i #6. Gillar verkligen det spöt då det passar mej och att det är så lätt. Nu när jag tänkte uppgradera min #7 så vill jag ha ett så snarlikt spö som just mitt gammla Helios men inte lägga ut dom pengarna som en H3:a Det kommer användas till stremer fiske till fjälls och havsöring på kust. Så vad har vi för spön idag som är snarlika till aktionen och egenskaper? Någon som har erfarenhet av det? Mvh
×
×
 • Create New...