Jump to content

william

Edgemember
 • Posts

  495
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

william last won the day on April 5 2016

william had the most liked content!

About william

 • Birthday 09/23/1994

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  sverige

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  william.sidenbom@hotmail.se
 • Telefon
  000

Recent Profile Visitors

2,823 profile views

william's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

39

Reputation

 1. Tjena! Edge är kanske inte den optimala platsen att ställa denna fråga på. Men fångade den här karpen (på fluga såklart;) ) och känner mig smått osäker på karpsort. Det "ska" vara gräskarp i vattnet (som även har lyckats reproducera sig). Men brukar inte gräskarp i regel ha täta fjäll? Jag har fångat gräskarp med täta fjäll i samma vatten förut, så därför blir jag lite konfunderad. tack på förhand
 2. Kolla med knivtillverkare/knivhantverksforum och böcker. Rätt vanligt att göra knivhandtag av, ballt med ett näverhandtag!, det måste jag testa någon gång.
 3. Tydligen hade någon kvinna sett en liten sälkut in under något bryggfäste..
 4. Körde heldag igår. Förhållandena verkade kanon och tog bra med fisk på stället förra veckan. Så det såg lovande ut. Resultat: Bom Hörde av en gubbe att det varit säl inne i viken tidigare... Hur har det gått för er andra?
 5. En landad efter jobbet idag Tappade en liten och hade ett par kontakter innan det blev heldött.
 6. En landad efter jobbet idag Tappade en liten och hade ett par kontakter. Dock på tok för lite vind.
 7. Var ute idag två timmar efter jobbet. Rå-hård vind och mulet när jag kom till vattnet, men skiftade snart till full sol och lagom med pålandsvind. Fiskade av halva stranden utan resultat, men när jag nådde andra halvan och kastade ut mot djupare partier med tång och sten kände jag gång på gång vad som kändes som hugg. Inget som fastnade dock. Bytte plats och kastade mot samma fläck från annan riktning. Nu small det gång på gång och hade på 5(!) fiskar som alla släppte, flera sprattel, men gissningsvis två lite bättre. Frustrerande.. Till sist skärpte jag mig och kunde landa en 35-40 cm blanking. Kort därefter landade jag en bättre bit, fet , blank odlad, tippar på ca 1 kilo/strax över. Denne fick bli mat och avslutade också kanondagen! När man kört en del bompass blir man så jävla chockad när det väl blir race. Grym dag!
 8. Var utlovat 6 grader och sol igår, det blev istället ett heldagspass i kyla, dimma och moln. Lyckades iaf knipa årets första på ~35cm (odlad), samt en liten gädda. Var ute med två spinnpolare som båda kammade noll.
 9. Köpte den här på loppis, prutade ner till 400 spänn fin möbel och bra skick. Nu när precis ställt i ordning är det nog första och sista gången min flugbindarhörna är i någorlunda ordning haha Inbillar mig att det blir smidigt med alla lådor och uppfällbar bordsskiva men det återstår att se!
 10. Jo absolut, men när de står så många så tätt är det svårt att kasta utan att det blir mer jakt än fiske;) Flugbindningsmaterial kan man å andra sidan inte få för mycket av.. Nån som vet hur HÖ förhåller sig till fågelaktivitet(inkl parningsbestyr och tillhörande slagsmål) förresten? Skyggar de, bryr sig inte eller gillar de fågelaction?
 11. Körde ett kortare bompass igår efter jobbet. Finväder, drivis och 3634 svanar som ockuperat stora delar av lokalen. Skönt att vara ute iaf
 12. Väl skrivet! Och därmed tycker jag att vi återgår till att rada upp bompass här i tråden istället för att trampa varann på tårna!
×
×
 • Create New...