Jump to content

GuDis_ABEL

Edgemember+
 • Posts

  1,120
 • Joined

 • Last visited

About GuDis_ABEL

 • Birthday 01/08/1975

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Trollhättan
 • Intressen
  Flugfiske, fotografering, vassa knivar mm mm

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

3,496 profile views

GuDis_ABEL's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

11

Reputation

 1. God kväll på er vildar !! Någon som ev är sugen på en resa till Maldiverna nästa år i april ? Watermantravel i Danmark har en resa på gång som jag skall med på och det hade varit grymt om vi hade varit några fler som är sugna https://www.watermantravel.dk/en/fiskerejser/fluefiskerejser/maldiverne-fluefiske
 2. Jaha, inför uppladdningen till sitt livs fiske på Kuba så var man tvungen att bygga klart sitt spö som man haft ståendes i garderoben i 1 år.. Ett SAGE TCX 1090-4 som kommer att användas för tarponer och större barracuda mm.
 3. Efter en lång frånvaro från Edge så har man nog hittat tillbaka. Men enligt mig så verkar det som att trycket här har sjunkit betydligt. Men men, efter många äventyr med både egen firma och fisketurer på kusten och åar mm, så kanske man skall försöka skriva av sig lite iaf.
 4. Tänkte att man kanske inte bara ska visa bilder på flugor Det får bli någon bild på annat kul som kommer att användas i varmare breddgrader Byxorna, Patagonia som jag hittade billigt som attan i USA, fick 2 par för under halva priset jämfört med i Sverige. (JA jag fick betala tull o moms - det blev ändå billigt) Linorna - ANDE material för tafsar till tarponerna. 0,9mm material är inte det vanligaste som man sitter och knyter med varje dag.
 5. Ok gubbar !! Här kommer en tarponfluga som ska vara mycket bra uppe runt Santa Maria på Kuba. Ursäkta bildkvallen !! En jävla Iphone5 är bilderna tagna med.
 6. Lite ändringar i listan här med. SAGE TCX 8119 switch SAGE TCX 1090 SAGE TCX 890 SAGE TCR 691 SAGE TCR 890 SAGE Z-axis 790 SAGE Z-axis 7110 SAGE SP+ 890 SAGE RPL 7100 SAGE RPL 596 SAGE RPL 590
 7. Jag brukar köra med 3 olika flugor som ligger i asken. Räka i stl 6-2 Märla stl 10-8 Baitfish stl 2 total längd runt 5-8 cm.
 8. Till er som har problem med knutar.. Jag har kört perfection loop i måååånga år nu och inte en gång har knuten gjort att man tappar fisk. Det är mest att det har blåst lite mycket och att man kanske fått en vindknut eller om man fått en skada på tafsen. Sedan gör det inte så mycket om man kör med 0,25 eller 0,27 från göteborg och uppåt, man vet inte riktigt vad man krokar på för någon storlek på fisk. Kör gärna med fluorocarbon det syns mindre i vattnet.
 9. Men jävlar med grejer man skall hamstra på sig nu innan resan då !! Nya spön, linor, tafsar och en hel jävla hög med flugor !! Eller nja, linor hittade jag tillomed oanvända linor i förpackning sedan 2 år tillbaka, så det behövs kanske inte nya linor
 10. Vi kommer att fiska 6 + 2 dagar. 6 dagar i Las Salinas och 2 dagar i Santa Maria. ( bonefish, permit och baby tarpon i Las Salinas och tarpon upp till 160lbs i Santa Maria) Vi åker med solidadventures.com och som det är nu så har vi inte exakt pris men för 6 dagar i Salinas betalar vi $2990 de andra dagarna har vi fått ett pris på $1420 så i runda slängar 30000:- + flyget och kvällsmat o dricka mm Så det blir ingen budget resa direkt, men kuba blir det ju bara en gång i livet så det får kosta denna gången. Till nästa år höger de Salina priset till $3990 så vi kommer hyffsat billigt undan ändå. Guidening hela tiden, det är svårt att hitta fiske i Kuba utan guide, har tillomed för mig att om man fiskar på fel ställe mm så kan man åka dit ordentligt. Så därför är det gött att få gjort en sådan resa med guidning nu med en gång innan man dör
×
×
 • Create New...