Jump to content

Wickhams fancy

Members
 • Posts

  359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Wickhams fancy last won the day on December 16 2021

Wickhams fancy had the most liked content!

Information

 • Bostadsort
  Täby

Recent Profile Visitors

2,713 profile views

Wickhams fancy's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

175

Reputation

 1. Dom första 14,6 orna var väldigt styva och passade bra som sjunklinespön. Andra generationen var mjukare och trevligare enligt mig. 12,6 an är ett av dom bästa tvåhandsspöna jag testat. 494 an var Görans favoritspö att gå och rolla med. För underhandskast var det en favorit för mig men överhandskasta gick inte!
 2. Opti och Multi var en spöserie som kom efter Colour concept (Blue Line, Yellow Line osv) I grunden är det en vidare utveckling av Grey Line. Jag gillar dom, framför allt Multi serien.
 3. I Stockholmstrakten är vi någorlunda lyckligt lottade; vid plusgrader kan man ta spöt och dra ut i skärgården och svinga lite efter Havsöring. Idag blir det Abborrpimpel på 25 cm kärnis...
 4. Kändes ganska varmt i vattnet. Dessutom +5 i luften. Nästan som vanligt fjällfiske!
 5. Så var årets vinterfiske igång. Fiskar grunda vikar med små märlor. Ca 45 cm och fick gå tillbaka i Sth norra.
 6. ☹️Kanske det, men jag ser inte röken av mina 2000:-...
 7. Jahapp, då kom beslutet från Polisen. Citat "Beslut. Förundersökningen läggs ner...den misstänkte kommer att åtalas för annan brottslighet. Den påföljd (straff) som då kommer att bestämmas är tillräcklig för att omfatta också den nu aktuella brottsligheten" slut citat. Jo man tackar, det var dit mina skattepengar gick. (och mina pengar för spöt!)
 8. För ca ett år sedan sedan så såg jag en rulle på Blocket och kontaktade säljaren. Vi mailade fram och tillbaka och han skickade bilder på rullen. Till slut kom vi överens om ett pris men han ville inte skicka rullen innan jag hade betalt. Han verkade trevlig och jag hade ju hans telefonnummer och mailadress så jag betalade. Sedan så följde veckor av ursäkter och otrevliga mail om varför han inte hunnit skicka rullen och till slut så såg jag ingen annan utväg än att polisanmäla honom och efter ytterligare några veckor så fick jag tillbaka mina pengar. När jag för några veckor sedan såg ett spö på Blocket så tänkte jag att den här gången ska jag vara försiktig. Jag kontaktade säljaren som verkade trevlig, han skickade flera bilder på spöt och vi kom överens om ett pris. Den här gången ville jag inte betala förrens jag fick ett kollinummer av säljaren. Han var inte pigg på idén men gick till slut med på det. Dagen efter så får jag ett mail av säljaren att han postat spöt och jag får också ett sms från Postnord att han lämnat in ett paket med mig som mottagare. Nu vill han ha sina pengar som vi kommit överens om. Jag betalar. Två dagar senare får jag en avi och hämtar ut mitt paket. Det är en liten tom pappkartong. Jag mailar så klart säljaren som inte svarar. Jag gör direkt en ny polisanmälan. Fan va trött man blir...
 9. Vad tycker ni? Är flourcarbon så överlägset som alla säger? Och hur är det att skarva, glider knutarna?
 10. Funkade klockrent! Trodde allt med "Moderator" hade med Jonas att göra! 😁
 11. Hur tar man bort en gammal annons från tex säljes?
 12. Ytterligare vadning går bort. När dom 35-40 metrarna återstår, då står jag redan utvadad så långt det går...
×
×
 • Create New...