Jump to content

Wickhams fancy

Members
 • Posts

  343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Wickhams fancy last won the day on September 5

Wickhams fancy had the most liked content!

Information

 • Bostadsort
  Täby

Recent Profile Visitors

2,518 profile views

Wickhams fancy's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

168

Reputation

 1. ☹️Kanske det, men jag ser inte röken av mina 2000:-...
 2. Jahapp, då kom beslutet från Polisen. Citat "Beslut. Förundersökningen läggs ner...den misstänkte kommer att åtalas för annan brottslighet. Den påföljd (straff) som då kommer att bestämmas är tillräcklig för att omfatta också den nu aktuella brottsligheten" slut citat. Jo man tackar, det var dit mina skattepengar gick. (och mina pengar för spöt!)
 3. För ca ett år sedan sedan så såg jag en rulle på Blocket och kontaktade säljaren. Vi mailade fram och tillbaka och han skickade bilder på rullen. Till slut kom vi överens om ett pris men han ville inte skicka rullen innan jag hade betalt. Han verkade trevlig och jag hade ju hans telefonnummer och mailadress så jag betalade. Sedan så följde veckor av ursäkter och otrevliga mail om varför han inte hunnit skicka rullen och till slut så såg jag ingen annan utväg än att polisanmäla honom och efter ytterligare några veckor så fick jag tillbaka mina pengar. När jag för några veckor sedan såg ett spö på Blocket så tänkte jag att den här gången ska jag vara försiktig. Jag kontaktade säljaren som verkade trevlig, han skickade flera bilder på spöt och vi kom överens om ett pris. Den här gången ville jag inte betala förrens jag fick ett kollinummer av säljaren. Han var inte pigg på idén men gick till slut med på det. Dagen efter så får jag ett mail av säljaren att han postat spöt och jag får också ett sms från Postnord att han lämnat in ett paket med mig som mottagare. Nu vill han ha sina pengar som vi kommit överens om. Jag betalar. Två dagar senare får jag en avi och hämtar ut mitt paket. Det är en liten tom pappkartong. Jag mailar så klart säljaren som inte svarar. Jag gör direkt en ny polisanmälan. Fan va trött man blir...
 4. Vad tycker ni? Är flourcarbon så överlägset som alla säger? Och hur är det att skarva, glider knutarna?
 5. Det äldre är långsammare och förlåtande, det nya är väldigt snabbt.
 6. Beror på om du menar nya eller gamla modellen. Ganska stor skillnad på spön tycker jag.
 7. Funkade klockrent! Trodde allt med "Moderator" hade med Jonas att göra! 😁
 8. Hur tar man bort en gammal annons från tex säljes?
 9. Ytterligare vadning går bort. När dom 35-40 metrarna återstår, då står jag redan utvadad så långt det går...
 10. Hej alla, snart bär det av norrut och det är dax att besöka alla gamla goa fiske platser. Men det finns ett sel där strömfåran går ca 35-40 meter ut och där vakar fisk som skulle innebära PB varje dag i veckan. Vilken utrustning skulle ni ta med för att försöka nå dit ut? Det är fritt bakkast.
 11. Wickhams fancy

  Loop mod 4

  Tycker 4:an har för stor diameter i förhållande till linkapacitet. Fiskar hellre med 3w:an. Sedan så tycker jag att det går alldeles utmärkt att drilla stor fisk på traditionallrullarna, men står du djupt utvadad och behöver en hand till vadarstaven för att ta dig in på grundare vatten, kan det vara skönt med en bromsad rulle om fisken rusar och "bromshanden" är upptagen med en vadarstav.
 12. Solution till cykelslangar har jag kört med. Fungerar perfekt och finns ofta hemma.
 13. Strömvatten mellan två större sjöar är alltid hett.
 14. Göran Clareus "Lax på fluga". Där har du alla grunderna. Sedan är det bara att gå vidare...
 15. Det är där den hör hemma! ?
×
×
 • Create New...