Jump to content

Wickhams fancy

Members
 • Posts

  369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Wickhams fancy last won the day on September 18

Wickhams fancy had the most liked content!

Information

 • Bostadsort
  Täby

Recent Profile Visitors

2,844 profile views

Wickhams fancy's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

179

Reputation

 1. Runt en femhundring styck, rocketen kanske 600-700.
 2. Säljes: 3 st alu tuber för flugspön. Jag har köpt dom från England och använt dom till att leverera mina splitcanespön i när jag byggt åt kunder. Dom är mörkbruna/svarta med mässings ändar. 2 st är nya och okapade, dom är 128 cm långa och 45 mm i diameter. Man kapar dom sedan efter längden på spöt som man ska förvara däri och limmar sedan på bottenstoppet. Den tredje tuben är begagnad men helt ok. Den är kapad till 120 cm. Priside´ 500kr/st för dom nya. 200kr för den begagnade. Eller 1000:- för alla tre. OBS! Hämtas i Täby norr om Stockholm. Svar via pm
 3. Känns som att tråden hamnat lite off topic... Jag funderar precis som trådstartaren ; hur stor chans är det att en Bäcköring blir en insjööring om den går ut i en större älv eller en insjö?
 4. Är man desperat och i behov av fisk så kör man ett haröra stl 12 eller 14.
 5. Fiskade Pikepool på Em. Tungt hugg och väldigt lång drillning. Till slut så lindade jag linan runt underarmen och backade upp fisken. Mal på 125 cm. Håkansson har bilderna.
 6. Wickhams fancy

  Gammal rulle

  Mitt första flugfiskekitt inköpt på Domus sent 70-tal var av märket Elbe. Det innehöll en likadan rulle.
 7. Dom första 14,6 orna var väldigt styva och passade bra som sjunklinespön. Andra generationen var mjukare och trevligare enligt mig. 12,6 an är ett av dom bästa tvåhandsspöna jag testat. 494 an var Görans favoritspö att gå och rolla med. För underhandskast var det en favorit för mig men överhandskasta gick inte!
 8. Opti och Multi var en spöserie som kom efter Colour concept (Blue Line, Yellow Line osv) I grunden är det en vidare utveckling av Grey Line. Jag gillar dom, framför allt Multi serien.
 9. I Stockholmstrakten är vi någorlunda lyckligt lottade; vid plusgrader kan man ta spöt och dra ut i skärgården och svinga lite efter Havsöring. Idag blir det Abborrpimpel på 25 cm kärnis...
 10. Kändes ganska varmt i vattnet. Dessutom +5 i luften. Nästan som vanligt fjällfiske!
 11. Så var årets vinterfiske igång. Fiskar grunda vikar med små märlor. Ca 45 cm och fick gå tillbaka i Sth norra.
 12. ☹️Kanske det, men jag ser inte röken av mina 2000:-...
×
×
 • Create New...