Jump to content

Isak Boström

Edgemember+
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Isak Boström last won the day on May 14 2013

Isak Boström had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Isak Boström

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/16/1996

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  strängnäs

Recent Profile Visitors

2,233 profile views
 1. Någon som har varit i rena på sista tiden? Vattenstån? Några tips på tältplatser? :)
 2. Tack för tippsen! Kvarnsjön låter riktigt spännande! Har fiskat i Sandsjön för ett par år sedan men då var det på tok för varmt! Får testa i vår!
 3. Tjenare! Är nybliven Stockholmare och har ganska dålig koll på fisket här. Hmm.. Det är även en viss brist på fiskepolare här också så om ni är ett gäng som behöver en extra vapendragare någon gång ställer jag gärna upp! Hänger gärna med och drar lite båge eller gädda! Är även sugen på att börja fiska havsöring! Har en flytring så någon sådan tur hade varit kul! Är en trevlig kille som är lätt att ha och göra med och jag har tid de flesta eftermiddagar!
 4. Har fått två dagar över i Kiruna! Någon som vet några bra gäddströmmar?
 5. Jo visst är man sugen på Sandåslandet. Problemet där är ju att det finns så otroligt mycket olika vatten att välja på så man får beslutsångest. Denna gången gjorde jag det lätt för mig och tog en simpel å. Kanske blir Sandåslandet nästa år? Någon gång ska jag dit i alla fall... Hur som så tror jag att jag kommer få en kanonresa och är röding och öringfisket trögt får man väll paddla nedströms och fiska harr istället.
 6. Det vart Rautas så det blir framför allt röding och öringfiske! Hoppas på fint väder! Hur brukar rödingfiske i strömmvatten vara i slutet av Juli? Har framför allt fiskat öring tidigare.
 7. Tjena! Funderar på att dra upp till Kirunatrakterna v 29-30 men vet inte riktigt vart jag ska åka. Har funderat på Leavas, Kaitum eller Sandåslandet men har själv ingen erfarenhet utav dessa ställen och hur bra det är under rådande veckor så jag tänkte rådfråga er. Ska fiska harr och öring!
 8. Hallå! Har ni några tips på p&t vatten som är schysta, men som även både går att fiska spinn och fluga i? Sjön bör ligga i mälardalen då jag och tjejen tänkte dra ut och tälta endast en natt denna vecka. Jag har ledsnat lite på åkers bergslag som är de närmaste sjöarna för mig och skulle vilja testa någonting annat, men jag är inte så sugen på att trängas med en massa folk. Mvh!
 9. Storöringen behöver nödvändigtvis inte vara i älven, den får gärna bli tagen på torrfluga i en fjälltjärn!
 10. Är väldigt sugen på att dra upp till Ammarnäs i sommar! Blir jag tjejen och bilen i en vecka och kommer självklart att fiska harr i Vindeln men har ni några tips på andra fina vatten i närheten? Någon fin fjällsjö på gångavstånd där man kan slå upp tältet någon natt. Gärna vatten där det är tillåtet med spinnfiske i och med att tjejen inte är helt hundra på flugfiske. Vill dra storöringen!
 11. Guideline alta sonic? Bra storlekar men har aldrig prövat dem...
 12. låda nr 1 är hos mig. Skickar i veckan!
×
×
 • Create New...