Jump to content
Edgeforum

Andre Brun

Members
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Andre Brun last won the day on January 29

Andre Brun had the most liked content!

Community Reputation

97 Excellent

1 Follower

About Andre Brun

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/18/1973

Information

 • Bostadsort
  N

Recent Profile Visitors

2,685 profile views
 1. FRISLIPP AV DVD------------------ØRRETBOMS 5 - DEL 2.1 om fiske med store og små døgnfluer KLIKK LINK TIL FILMEN HER - ØRRETBOMS 5 Jeg legger nå ut filmen fra 2013 gratis for den som vil ha langfilm om fluefiske. Her får du også en komplett gjennomgang av fluebindingen av Micro Dun og CdC & Sparkle, som er mine to absolutt favoritter for å imitere døgnfluer til sær og stor ørret.
 2. Hei, Jonas - veldig fine bilder og bra reportasjer! Kanskje vi ses der engang :-)
 3. Hei. Her er en liten stemningsrapport i tekst og bilder fra fluefiske rundt Galten gård og i Engeråa i uka som var. http://fishspot.no/fiskeeventyr-pa-galten-gard-48031/
 4. Hei, og beklager sent svar, men har vært på fiske, Krux :-) Om du tar utgangspunkt i Rena Fiskecamp på Deset, så har du store mengder fine fiskeplasser både ovenfor og nedenfor her.
 5. Hei, og takk, Jonas :-) Joda, vi fikk öring også, men ingen store. Men de finnes der, og vaker også om klekkingene blir bra for dagen. De blåste litt og var sol når vi var der, så rhodanien tok aldri igang.
 6. Renaelva er ei relativt sen elv, men nå har fisket vært i gang en stund, og for tiden er det Baetis rhodani som gjelder. Her er en liten fiskerapport fra meg i helgen. FINE DAGER I RENA Tight lines!
 7. Andre Brun

  tafsmatreial

  Til öring har jeg i mange år brukt Rio Fluoroflex Plus, og de siste 3 årene Trouthunter FC. Begge er veldig bra, men det som kanskje gjør Trouthunter til noe av den beste FC som finnes, er at den består av to lag fc, som gjør den mye bedre på knuter enn det meste annet: Den består av en hard kjerne fc og et mykere fc topplag, som gjør knutene mer knutesterke. Prøv (y) :-)
 8. Hei. Jeg synes at Loop Evotec 100 #5 sitter perfekt på S1. Det er en veldig bra kombo for vannkast også, og er den line/spö-komboen jeg bruker i det kasteklippet her: https://vimeo.com/83910195
 9. Nikon D4 - og den er nesten alltid med meg :-) Gjerne med en Nikon 28-70 f/2.8 og et Singh-Ray polafilter på.
 10. Hei. Speedrunner ble aldri laget for tohånds, men ble laget for fiske etter raske fisker som bonefish etc. At folk senere begynte å bruke den til tohånds er en annen sak. Dessuten ble den originale Speedrunneren designet litt anerledes/sterkere når man innsåg at folk begynte å bruke den til tohånds spö. Men altså: Den ble aldri laget for tohånds, men nettopp for spö typ den du bruker nå :-)
 11. Det her er en liten rapport fra en så syk hendelse da alle i fiskegjengen tok ørret over 3 kilo. Det skal ikke skje under normale forhold - ikke engang under unormale forhold. Men det skjedde. med oss. Jeg var reiseleder med den her gruppen og vi hadde timet alt korrekt. Men vi har mer tur enn vi er duktiga. http://torogthor.no/3k-trout-dream/
 12. Takk. Ja, det er en del riktig fin harr der :-)
 13. Lykke til, og håper dere får fint väder :-)
×
×
 • Create New...