Jump to content

You cant handle the trout!

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

You cant handle the trout! last won the day on August 28

You cant handle the trout! had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About You cant handle the trout!

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  GÖTEBORG

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  thomas.aberg@hilo.se
 • Telefon
  0768889955

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tycker mig kunna läsa mellan raderna här att du vill sälja några Ismopuppor till mig!
 2. Den avgiften är erlagd i och med köpet av spöt. Zephrus - 7000 kr. Wraith - 8500 kr. Artisan - ska vi inte ens prata om.
 3. Är det någon som vet hur Hardy handskas med andra serier som upphört, har de en annan approach med de större Korea-serierna? Finns det tex någon chans till delar till storsäljare som Zenith-serien?
 4. Jösses. Desperate Housewives flugfiskar och snackar kastteknik nu. Lugna er (kommenterar tråden som helhet , inte varje enskilt inlägg)
 5. https://www.blocket.se/vasterbotten/Hardy_lrh_lightweight_83879387.htm?ca=15&w=3
 6. De är rätt förälskade ser jag, de flesta reviewers smashar in 20 av 20 på alla distanser.. Vore nog fan kul att provkasta det där spöt.
 7. Tackar för bra input! Jag gissar att du har klass 8 ungefär med tanke på laxintresset ? Har läst några recensioner som håller Asquith som vinnare över NRX i helhet, men som samtidigt säger att NRX är bättre på riktigt långt avstånd. Dina tankar där?
 8. Det funkar ju - ifall man ber säljaren skriva ett lågt värde på försändelsen. Vad är din erfarenhet av spöt?
 9. Tredje gången gillt Men.. lockar inte ett Loomis Asquith också? Verkar ju vara i Exakt samma region spön som Wraith och bara superdeluxrecensioner.
 10. ..det blir väl när du får pröva ditt gamla Wraith nån gång framåt våren Eller har du skaffat ett tredje Wraith 906?!
 11. Ok, har för 2019 lyckats koka ner det till: Hardy Zenith 9 #5 Hardy Wraith 9 #6 + några spön att låna ut till kompisar som vill prova på..
 12. Hade förmånen att få testa ett Hardy Wraith 9' #6 med några olika linor häromdagen. Jag var rätt säker på att jag själv kom med en intressant kombination, den rejält underklassade Hardy Coastal #5, som jag fiskat med Hardy Zenith 9' #5 och upplevt åtminstone en klass tung. Trodde det skulle sitta som smäck med Wraith 9' #6. Förvisso. Wraithen tog sig an denna lina helt ok, men sedan visade det sig att spöt trivdes ännu bättre med den ännu tyngre Hardy Coastal #6. Denna linan laddade spöt redan från halvdistans och sedan kastade vi hela linans längd utan ansträngning med två/tre bakkast, 30,5 meter. Faan swish bara. Spöt har en aktion som till och med överskuggar Hardy Zeniths härliga bestämdhet. Jag köpte det. En lin-kombo med detta spö som förvisso inte kommer kasta rakt in i västkust-blåsten, men som kommer tillfredställa på andra sätt, är A. Jensen #6 Vector Coastal (kommer även som flytlina). Superskön lina som i stort sett gör denna kastkanon till ett presentationsspö - linbågarna blir dubbelt så stora med resultatet att dina flugor dansar ner stilla och fint. (till skillnad från Hardy Coastal som torpederar luftmotståndet och mer eller mindre landar som en femgrams haspelspinnare) Visst är det härligt med alla olika karaktärer hos spön och linor
×
×
 • Create New...