Jump to content

You cant handle the trout!

Members
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

You cant handle the trout! last won the day on August 28 2019

You cant handle the trout! had the most liked content!

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  GÖTEBORG

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  thomas.aberg@hilo.se
 • Telefon
  0768889955

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

You cant handle the trout!'s Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

27

Reputation

 1. Kan vi fortsätta diskussionen om 8,6 fots # 4? (som oavsiktligt dödades av några felpostade inlägg om tunga lax-spön ) Kör själv ett 486 hbx #4 som är så jävla grymt så jag vet inte.. Linmässigt har jag för tillfället stannat med en Guideline Highwater Evolve som i alla fall för stunden gör det mesta av spöt. Vilken lina använder du?
 2. Undrar varför samma han tipsar om både ögle-värmeskarvning, samt sidebyside-värmeskarvning. Hörde inget nämnas om att den ena tekniken skapar en starkare skarv?
 3. Morgan, det funkar ifall det bara är coatingen som är skadad, men core är till hälften av på min lina. Fick dock ett tips ganska likt ditt men med att kapa och krympslanga två öglor istället.
 4. Min Airflo forty+ sink 6 har pajat och jag känner mig ganska jäkla bestämd på att jag vill laga den och inte kasta. Anledningen är denna. Linan är av den gamla sorten som redan har en kännbar skarv mellan head och shooting line. Den har nu gått sönder bara 10 cm ifrån denna skarv och jag tänker mig att det inte gör så mycket ifall jag gör en ny, egen sådan. (säkert klumpigare men såklart gärna så bra som möjligt) Hur ska jag gå tillväga? Hit me! Admin: flytta gärna tråden ifall det finns bättre topic.
 5. Hardy Wraith #6 9" Vision XO 5/6 Finns vackrare linkombinationer men just den här dagen var det sjunk 6 som fungerade
 6. Otroligt läckert att cruisa runt efter gädda med de här farkosterna, superstabil när jag väl vågade lita på den
 7. Vilka vyer och öringar - svårslagna förutsättningar förstås när två guider guidar varandra! ?kul med sälen med, ser så roligt bekymrad ut på andra bilden
 8. Magiskt fin dag vi fick idag, resultatet helt i linje med havsöringsfiskets stränga återhållsamhet - vi fick verkligen göra oss förtjänta, sen small det till. Hela tiden. I tio minuter. Sen inget. Havsöringar är konstiga.
 9. Tycker mig kunna läsa mellan raderna här att du vill sälja några Ismopuppor till mig!
 10. Den avgiften är erlagd i och med köpet av spöt. Zephrus - 7000 kr. Wraith - 8500 kr. Artisan - ska vi inte ens prata om.
 11. Är det någon som vet hur Hardy handskas med andra serier som upphört, har de en annan approach med de större Korea-serierna? Finns det tex någon chans till delar till storsäljare som Zenith-serien?
 12. Jösses. Desperate Housewives flugfiskar och snackar kastteknik nu. Lugna er (kommenterar tråden som helhet , inte varje enskilt inlägg)
×
×
 • Create New...