Jump to content
Edgeforum

niclassj

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

niclassj last won the day on June 23

niclassj had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About niclassj

 • Rank
  Newbie

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  niclassjostedt@gmail.com
 • Telefon
  0722168013

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tog mig en snabbtur på morgonen igår innan vinden tilltog alltför mycket. Tre landade med två fiskar kring 40cm och en 25cm behagade att hugga på en vitgul jiggy med orange huvud och på kopparbassen. Nu lär det väl bli riktigt blåsigt men hoppas att man kan komma iväg någon gång nästa vecka.
 2. Fiskar ni bara på kvällar och nätter? Jag har bara fått fisk mitt på dagen längs djupkanterna
 3. Hur går fisket för alla? Jag har fiskat en del på djupbranter de senaste veckorna och fått 5st öringar med topp på 51cm. Hur har det gått för er andra?
 4. Fina flugor! Får testa den där färgkombinationen och hoppas på det bästa Grunden i mina ljusa flugor är olivfärgad dubbing. Ska man köra mörkare färger om man fiskar i områden med mycket tång?
 5. Grymma råd grabbar och tjejer! Det uppskattas. Vet inte riktigt om detta är rätt tråd för såna här frågor, men vad tycker ni om för färgkombinationer på räkorna ni binder nu för sommarfisket på västkusten? Jag är helt clueless, men jag band mina första flugor igår på vinst och förlust. Har ni andra tips på färger?
 6. Tack! Det är nästan så att man redan märkt det. Ens fullständiga oförmåga att kompromissa när det gäller utrustning är ju inte heller så snällt mot plånboken, för visst måste man ha precis allt material till just DEN flugan som såg så het ut på Youtube? 😄 Tack för tipsen, ska försöka börja med att filma mig själv. Det kan ju även vara så att jag kastar normalt långt för att vara nybörjare och att jag bara uppfattar det som kort för att jag jämför kastlängden med spinnfiske. För övrigt måste jag säga att fiskefolk är så trevligt. Uppmuntrande ord och en vilja att hjälpa till verkar
 7. Hej alla! Jag har sedan den här pandemin började varit på jakt efter något att göra på dagarna (är student och hemstudierna har inte krävt lika mycket tid), och kom att tänka på att det borde gå att fånga någon havsöring runt Göteborg. Sagt och gjort så fick jag tipset om att Amundsön kunde vara hett för öring. Jag började med att spinnfiska (håll tillgodo) ett tiotal pass, men gick bom alla gånger. Första gången hade jag ett par fiskar efter, men efter det var det sanslöst trögt. Bara en massa näbbisar. Jag tänkte att det kunde vara kul att testa flugfisket, då jag aldrig tidigare
×
×
 • Create New...