Jump to content
Edgeforum

Stridbeck

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stridbeck last won the day on January 20 2018

Stridbeck had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Stridbeck

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday April 14

Information

 • Bostadsort
  Olofstorp
 • Intressen
  Kan det vara fiske måntro??

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ****_stridbeck@hotmail.com
 • Telefon
  0733******

Recent Profile Visitors

1,701 profile views
 1. Stridbeck

  Flugspö

  Han ska fundera på ett paketpris för båda spöna så återkommer han. Vill han inte ha dem så är det fortfarande till salu. pris kan diskuteras då.
 2. Stridbeck

  Flugspö

  Har orvis recon i både klass 5 och 6 ifall det kan vara intressant?
 3. Jag kör en hel del med enkelkrok och oftast i storlek 6-8. Tror det hela började med att jag tycker flugorna blev snyggare samt att något av de vattnen jag fiskade hade förr en regel som sa att endast enkelkrok var tillåtet. nu nyper jag inte såpass med fisk att jag kan avgöra vilken krok som krokar och håller fisk bäst men jag kan iaf inte säga att jag tappar fler fisk en övriga fiskare runt mig som oftast fiskar med dubbel eller trekrok. helt enkelt så är jag för enkelkrok av flera skäl. Det estetiska, lättare att binda på, prisvärda (kör mycket med sawadas) och man har möjlighet att f
 4. Verkar som att detta även omfattar ”förnybara kassar” också vilket tyvärr bara bekräftar att det handlar om att pengarna ska in...
 5. Har inte orkat följa denna nya skatt men nyss hemkommen från Ica då läste jag denna tråd. Var tvungen att ta en extra titt på plastpåsen jag köpte till mina matvaror. Med stor och tydlig text står det att den är tillverkad av sockerrör och 100% klimatkompenserad mm. Antar att de flesta stora butikskedjorna även de använder sig av olika ”miljökassar” nu för tiden så vilka kommer egentligen omfattas av denna nya skatt? Kommer även dessa klimatkompenserade påsar att beröras? skulle säkert fått svaret om jag orkat läsa genom dokumentet ismo länkade till men det verkar för tråkigt att lä
 6. En välbehövlig paus efter fem dagars nötande..
 7. Från ett majpass från a-sträckan vid örekilsälven.
 8. Lyfter denna tråden då jag är lite sugen på att testa ett 12,6 eller 12 elevate. Någon som har ett tvåhands och kan ge ett utlåtande hur de upplever spöt samt vilka linvikter som används i förhållande till rekommenderad linvikt?
 9. Blir nyfiken då jag inte förstår alls hur denna krok är uppbyggd. Kan du måla en skiss och knäpp foto på så kan du lägga upp den här i tråden så finns det säkert någon som vet vilka krok du syftar på?
 10. Intressant ämne och nu när det är dags att byta någon running line för min del så får jag nog prova detta. Vad kör folket för skarvknutar på vanlig big game lina och hur blir dem i övergången? Hakar de upp sig i toppöglan osv?
 11. Då var det dags igen. Efter en söndag utan middag så passade man på med en kvällsmacka. Levain bröd, cosmopolitan sallad, grillad kyckling, ceasardressing, hushållsost, morsans inlagda saltgurka, rökt vildsvinsstek. Livet på en pinne som den gode Edvard hade sagt.
 12. Vi kör på med en äkta västkustmacka rostebrö, kräftröra, rökt makrill och kokt ägg. Gör gött!
 13. Kan tillägga att jag la en beställning hos dem för någon vecka sedan på ett par vadarkängor. Det tog inte mer än 2-3 dagar innan de var levererade till mitt utlämningsställe. Det var min första beställning från dem och således min enda erfarenhet men jag är mycket nöjd.
 14. får väll svara upp med kungen av Finland! Den gode Irwin
×
×
 • Create New...