Jump to content

Stridbeck

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stridbeck last won the day on January 20 2018

Stridbeck had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Stridbeck

 • Rank
  Member
 • Birthday April 14

Information

 • Bostadsort
  Olofstorp
 • Intressen
  Kan det vara fiske måntro??

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ****_stridbeck@hotmail.com
 • Telefon
  0733******

Recent Profile Visitors

1,385 profile views
 1. Intressant ämne och nu när det är dags att byta någon running line för min del så får jag nog prova detta. Vad kör folket för skarvknutar på vanlig big game lina och hur blir dem i övergången? Hakar de upp sig i toppöglan osv?
 2. Då var det dags igen. Efter en söndag utan middag så passade man på med en kvällsmacka. Levain bröd, cosmopolitan sallad, grillad kyckling, ceasardressing, hushållsost, morsans inlagda saltgurka, rökt vildsvinsstek. Livet på en pinne som den gode Edvard hade sagt.
 3. Vi kör på med en äkta västkustmacka rostebrö, kräftröra, rökt makrill och kokt ägg. Gör gött!
 4. Kan tillägga att jag la en beställning hos dem för någon vecka sedan på ett par vadarkängor. Det tog inte mer än 2-3 dagar innan de var levererade till mitt utlämningsställe. Det var min första beställning från dem och således min enda erfarenhet men jag är mycket nöjd.
 5. får väll svara upp med kungen av Finland! Den gode Irwin
 6. Får väll bidra i denna briljanta tråd med en kvällsmacka. Stenungsbakad köpelimpa med smör, gräddleverpastej och morsans vansinnigt goda saltgurka som jag valt att hetta upp med ett par trinidad scorpion som fått dra ett par veckor.
 7. Precis som utlovat så kom reservdelarna med posten i fredags. Tydligt var att problemet med min rulle var envägslagret som var så nerslitet att knarren var helt borta och istället kvarstod ett lätt skrapande ljud. Efter att ha bytt till de nya delarna är nu bromssystemet som nytt och knarren är tillbaka! måste säga att det var en grym service från loop och då Andreas som svarade i denna tråden. Inga frågor ställda mer än vad för delar jag behöver och inte en krona ville de ha för grejerna. Kul att det fortfarande finns företag som agerar på detta sätt. Nu återstår bara att byta rullfot men det visade sig vara större problem än beräknat då skruvarna sitter så illa att de måste borras ut. Det arbetet är påbörjat men finliret med 2mm borret får ske på måndag då man är tillbaka på jobbet och har tillgång till borr och maskiner med bra precision. Tackar för all hjälp jag fått från er som svarat i tråden.
 8. Mail med foton är skickat Andreas samt en beskrivning på vad jag själv tror kan vara problemet efter att jag plockat isär rullen. Ser fram mot svar. /olle
 9. Yes precis vad jag söker coach. Kan mycket väl vara envägslagret då rullen även saknar knarr. Med lite flax hinner jag titta på detta redan ikväll.
 10. Demontera och montera är inga problem. Snarare så vill jag veta om någon känner till problemet sedan tidigare och isåfall vilken detalj det varit som gått sönder då? Samt om någon känner till om var det finns reservdelar att köpa om det ens är möjligt.
 11. Någon som har en sprängskiss liggandes?
 12. Hej nej det verkar inte så eftersom de själva inte har några delar och min tanke är att greja med den själv. Inte pga kostnader eller liknande utan mer att jag finner det intressant att lära sig hur det fungerar.
×
×
 • Create New...