Hoppa till innehåll

snoddas81

Members
  • Antal inlägg

    32
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av snoddas81

  1. Jag kör nästan alltid med brillor. Har ett par gula polariserande. Sköna att ha på dagen men funkar även mornar och kvällar. Har fått en fluga i mössan en gång men det är oxå allt tack och lov.
  2. Ah tack. Kör firefox hemma, men på jobbet är det explorer som gäller.
  3. Det är öppet. Saxat från sportfiskarna: "2009 startar fiskesäsongen redan 1 januari, men bara för dig som löser årskort. Övriga får vänta till det traditionella premiärfisket som i år blir 3/4 kl 09.00 vid Balforsen. OBS! Färjan över Dalälven till Tyttbo är EJ i drift. Kör runt och åk bron över Älven i Näs. Fortsätt till By kyrkby, följ skyltar mot Tyttbo. Frågor ring Lena 070 3976147." Jag va dit när dom nyligen öppnat men då va det dött. Rätt många som fiskade men ingen som fick nått på fluga vad jag hörde. Kompisen fick en liten örong på skeddrag.
  4. Haha kommer aldrig glömma reklamen när två norrmän vandrar på fjället. Väl uppe på toppen tar den äldre upp en ringnes. Då säger den yngre. Men bestefar inte har du väl släpa med dig ölen ända opp hit? "Nej icke jai" säger gubben och klappar på grabbens ryggsäck. En iskall Corona med en limeklyfta i är nog en av mina sommar favoriter.
  5. Är det bara jag som råkat ut för att formuläret blivit lite konstigt? Jag fick bara ett ord per rad när jag kikade på det. Lite jobbigt att klicka i rätt svar då. Använder explorer.
  6. "åttan" var ju busenkel att göra. Jag har gjort en liknande tidigare men den här va ju skitbra. Måste testas nästa gång jag är ute.
  7. Hörde det på radion i morse. Och då utbrast man i ett "YES!" i bilen Hoppas att detta kan rädda några flera vatten från utbyggnad.
  8. Tackar tackar. Finns väl alltid nån mekanisk verkstad i närheten som kanske kan fixa sånt åt er. Bör blir bra mycke billigare än att köpa nytt iaf.
  9. I somras halkade jag på en sten och bröt av veven på min flugrulle. Har fiskat utan vev sedan dess. Axeln till veven var gjuten i rullen så jag tänkte att det där blir svårt att laga. Jag borrade upp ett hål där axeln suttit. Svarvade en ny axel i rostfritt stål och lämnade lite matrial för att kunna nita fast den i rullen. Svarvade även en ny knopp i mässing. Då den gamla aldrig hittades bland stenar och vass. Nitade fast den nya axeln och monterade nya knoppen. Det fungerar över förväntan. Och snyggare blev den också.
  10. Vi är tre st som funderar på Hårkan V28. Får väl se om vi träffar på varann då 8)
  11. Ställde tydligen samma fråga för två år sen Men kan ju va värt att kolla i år oxå innan man åker. Tänkte åka till Klarskissen. Någon som varit där i år? Hur är det med isen? Har dom satt i nå fisk?
  12. Ja det hoppas jag oxå. Mina är inte så gamla. Köpte dom för två år sen. Blev inte så hårt fiskade första året. Tack för hjälpen.
  13. Jag har lite samma problem som du andreas. Men jag hittar inget hål på mina. Det läcker nånstans i neoprensockan. Nån som vet nått bra sätt att hitta läckaget?
  14. Hoppas att du hittar nå bra vatten grabben. Jag är på om du har plats i bilen? Är lite sugen på Gysinge i morrn jag. Kanske Tyttbo lördag?
  15. Tack för tipsen. Hade funderingar på streamers. Ska sätta mig å binda några nu...
  16. Någon som har tips på flugor att prova på i helgen i Gysinge forsarna? Lite isigt är det men vi ska dit och prova lite.
  17. visade sig att det låg ganska mycke is kvar där så man får väl vänta lite till.
  18. Är det någon som vet om isen ligger kvar på klarskissen? Kanske ska ta en sväng dit i morrn.
  19. Jag har fiskat med ett par outdoor den här sommaren å jag har inte haft nått problem med dom. En aning slitage på snörena som sagt men inget annat. Jag tycker att som är underbara att gå i å dom är ju snygga oxå
  20. Vart får man tag på sådana dära miniatyr flugspön som folk har på sina fisk bilder. Jag har försökt knäppa från alla möjliga vinklar men mina fiskar blir inge större:)
  21. Har en fråga ang. vadarskor. Vad är den stora skillnaden på ett par vanliga kängor och vadarkängor? Är det bara filtsulan lr är det nått annat. Jag har köpt loops goretex vadare och har vadat ett par gånger med vanliga gummisulor och jag tycker det funkar hyfsat. Men det är ju halt på stenarna. Är det värt å investera i ett par vadarskor?
  22. Jag har köpt en "budget" väst på Jula. Funkar ungefär som en flugväst fast med flytväst integrerad. Kostade 400:- tror jag. Jag är nöjd med kvaliteten för det priset. Aningen plastig kanske men den funkar. Och jag badade lite med den i Gysinge i helgen:)
×
×
  • Skapa ny...