Jump to content

Binken

Edgemember
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Binken

 • Rank
  Advanced Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  daniel.mesch@telia.com
 • Telefon
  0725959672

Recent Profile Visitors

2,194 profile views
 1. Binken

  SAGE ONE 11,6 #8

  Hej på er, ursäkta min frånvaro. Det har varit mycket med jobbet i dagarna. (Och hockeyn...) Många frågor på om jag säljer lösa delar... Just i skrivande stund är "Kattsta" sugen på att köpa hela kitet så han har förtur. Blir det inte av så kan jag kanske sälja lösa delar. Mvh Danne
 2. Binken

  SAGE ONE 11,6 #8

  Säljer iväg mina havsöringsprylar till förmån för lättare grejor. Spö:Sage One 11,6 #8 Originaltub plus socka (Garantisedel kvar) Rulle:Sage 3210 Med backing Lina:Rio Scandi short #8 plus tippar Kanon combo, spöt kastar som en häst sparkar. Mycket bra skick. Säljer allt för 5000:- (Bilder kommer)
 3. Vad tror ni om denna? OPST Commando smooth med integrerad running line https://fishline.se/p/flugfiske/fluglinor/for-enhandsspon/opst-commando-smooth.html
 4. Testa RIO Dart! Grymt bra allround lina. Bra till det mesta och bra skjut i den.
 5. Ja det ser skitkul ut. Och effektivt. Lutar åt 250 grainaren med 7,5 ft spetsen. Såg en video nu där man hade en 250 grain på ett Z-axis #6 och det var inga problem. Vet dock inte vad dom hade för spets, men det lär ha varit 7,5 fotaren.
 6. Bra svar Carlsson! Vad kör du med för spö till 250 grainaren då? Klass sju? Jag har inte tänkt ÖH kasta, bara UH. Tror jag vill ha 12 ft spetsar i alla fall. Då blir ekipaget 7,7 meter. Med 7,5 ft blir den 6,3 meter. Kan kännas väl kort?? Dock bra vid trängre lägen.
 7. Tack för input hörrni! Vad tror ni om Fishline´s rekommendation på 250 grain för #6? På OPST´s hemsida så rekommenderar dom 225 grain. //Danne
 8. Ingen som har något matnyttigt?
 9. Lite sugen på att testa detta system på min 691:a för streamerfiske. Vad säger ni som testat, vad är bra och vad är mindre bra? Fishline har ett färdigt paket på 250 grain för klass 6. Är det "spot on"? Ok, jag vet att det skiljer sig något från spö till spö Vill inte lägga ut pengar på för tung/för lätt klump. Tar gärna feedback om detta!!
 10. Binken

  Skicka spö till Sage

  Om du är förste köpare på spöt, så skall butiken där du köpt spöt skicka det. Men du kanske har köpt det beggat?
 11. Ok, Kanon. Tack för info!
 12. Sugen på en Sage Click IV rulle till mitt Sage One 490. Rullen är ju superlätt och spöt liiite topptungt. Funkar det att istället för att köpa storleken 234, så köper jag 456 istället för att kompensera vikten lite? Eller blir rullen alldeles för stor? Inte för lätt men estetiskt för stor helt enkelt. Någon som kan inflika?
 13. Binken

  SAGE MOD

  Ingen som har mer input?
×
×
 • Create New...