Jump to content

Barkarby

Edgemember+
 • Posts

  1,089
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Barkarby last won the day on March 22

Barkarby had the most liked content!

About Barkarby

 • Birthday 09/30/1959

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm, Barkarby

Recent Profile Visitors

4,272 profile views

Barkarby's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

131

Reputation

 1. Gillar verkligen att maskinen bildar en kall plasma av joner. Ghostbusters hade väl en sån där plasmamaskin om jag minns rätt? Centaura provade jag, effektiv - ja, men väldigt obehaglig "doft" och konsistens. Jag slängde den och kör m nät och US 622.
 2. Oj har de gått upp så mkt! Ja då är det ju inte nån prisfördel
 3. Har ett äldre par Patagonia av deras bästa modell, har varit mkt nöjd!!! Nu hittade jag simms på rea därför blev det sådana, men utan blixtlås, fanns bara såna. Subjektivt intryck: mer vadare för pengarna med Patagonia, Simms är LÖJLIGT dyra! /L
 4. Vet inte om detta hjälper, men jag upplever att Patagonias ben är rymligare än Simms. Har M och inte XL med det är iaf en observation som kanske hjälper lite. Låter på siffrorna som att de mäter mellan olika punkter, kolla deras hemsida så kanske du kan se om det är fallet? /Leif
 5. Kör Patagonias "River salt" den är lite kraftigare än en vanlig tunn regnjacka, men ändå smidig. Bra muddar och hals och huva. Är 181 och väger 75 och har M under den får jag på vintern plats m dunjacka o fleece om det kniper. Bra membran som varit vattentätt i flera år. Bra miljötänk hos Patagonia oxå!!!!
 6. Kan bara instämma, har alltid haft trevligt bemötande och servicevilja! Plus trevliga rullar 😍
 7. Har 18 ft 12gram s2/4 och s3/5 GL 4D endast provade. Söker 15 ft 11 gram S1/3 och 3/5 eller förslag t ex Guideline 4D Body Intermediate / S3 - 32 g Ligger nu på säljes Svara m PM Skickas m vanlig post /Leif
 8. 😀 jo, men den där merinoliningen gör att man inte blir det minsta fuktig om fötterna.
 9. Men på Patagonia får man merinoull på insidan av sockan, det är gudomligt skönt!!!
 10. Ni som köper nya varje år, varför lägger ni inte en xtra lax på ett par Patagonia el Simms???? Värt varenda krona och man slipper obehagliga överraskningar. Det blir avsevärt mycket billigare i längden 🙂 Mvh Leif
 11. Tack JohanM för tipset, det är såna patchar jag letar, men utan D-ring. Jag söker såna med slitsar i så man kan föra igenom remmar. Men det är klart man kan skära bort D-ringen? Letar vidare så länge! Men TACK!
 12. Tänkte klistra på såna där lappar som man kan fästa remmar i, var hittar man bra såna?
 13. Trött på min Patagoniasäck, dess remmar är ivägen när man går och fiskar på kusten. De är liksom för styva och jag är kanske för smalaxlad. Hursomhelst, det jag är mest trött på är att man fan inte ser ner i den - det är ju helt jävla svart!!!! Hur fan tänker di? Därför tittar jag på nåt lätt och ljust: https://fishline.se/ortlieb-light-pack-two-ryggsack-lime/ Tror den blir perfekt, 330 gram!!!
 14. De som kommer t IVA har redan på akuten screenats så man har en säker bild av vad som ligger bakom t ex att de inte får luft. Den röntgenbild av lungorna som Covidsjuka får är väldigt övertygande, det ser ut som om lungorna fått filmjölk hällda i sig.
 15. Ja, man blir bara förbannad när man läser sån här smörja och när man ser hur förnekarna beter sig - ref till Medborgarplatsen i Sthlm och det som hände för nån helg sedan. Stämpel i pannan så man kan sortera bort dem direkt när de kommer krypande till akuten med andnöd pga Covid.
×
×
 • Create New...