Jump to content

Barkarby

Edgemember+
 • Posts

  1,133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Barkarby last won the day on September 13 2021

Barkarby had the most liked content!

About Barkarby

 • Birthday 09/30/1959

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm, Barkarby

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

5,667 profile views

Barkarby's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

141

Reputation

 1. Det var en najs innovation! Det blir ju avsevärt mycket mindre svinn på de dyra dropparna!
 2. Ok, tror detta ämne är uttömt och belyst. Tack alla gubbs för bra input. Såpa is the stuff för rengöring och sen får man se om man kan hitta Tiemco som många tycker är det bästa.
 3. Näe förmodligen har du sparat en massa pengar på onödigt kletande!
 4. Frågan mer allmänt ställd, all input intressant. Rengöring kan ju ske med ngn "produkt" lr med diskmedel
 5. Tja,, precis som rubriken säger: Vilken linsmörja är bäst enligt er. Vill bara ha subjektiva åsikter. Hur länge håller den linan hal, hur väl rengör den, osv. /Leif
 6. Verkar ju helt OK, bra att leta utanför boxen 😀 Ska genast köpa en för att ha i reserv!!! Tack för tipset!
 7. Det glömde jag skriva, jag har hittat nån slags isolerband som är lite tjockare som jag tejpat nertill för att inte klonkandet mot stenar ska höras så mkt.
 8. Simms är överlägsen, du kan köpa till en gummisko som är lätt att skruva dit. Lätt att variera längd på och delar sig aldrig - om du inte vill det. Men som nån sa ovanför, neoprenfodralet är ett skämt. Men det gör mig inget, jag har den alltid utfälld och har den som vandringsstav vid förflyttning. Tror de har en i kolfiber oxå, den skulle jag inte köpa.
 9. Om du ska bära långt måste du kolla på vikten. Tyngre tält tjockare duk, tyngre bågar osv, vilket oxå gör det billigare. Ju lättare tält desto dyrare. Så du måste helt enkelt bestämma hur du ska använda det. Ska du tälta vid bilen så är det ju enkelt - köp ett billigt m tyngre duk. Bergans o Helsport, fjällräven, hilleberg ligger ungefär i samma liga, även om hillebergfantaster aldrig skulle erkänna det. Har både hilleberg o helsport och är nöjd. Helsport går ofta att hitta på rea. Ska du laga mat i absiden, kolla att du väljer ett med rymlig absid. Lycka till!
 10. Har köpt på xxl nu, den kommer säkert att funka bra, tror inte det är ngt problem att få fram "armarna" som ska sitta runt magen. vänder man ryggen mot strömmen när den är uppblåst så far de nog fram av sig själva. Jag är optimistisk! Tack för alla inputs!
 11. Tack Jonas, finns på Youtube hur den funkar. Är mer intresserad av om ni tycker den är i vägen osv. Använder ingen hippack elleer sånt så det finns ju plats där bak. Blir nog ett köp, 650 spänn på xxl, där heter den Spinlock Deckvest Alto
 12. Skulle behöva lite input på denna produkt: Loop Alto belt pack, finns lite olika namn på den tex Spinlock deckvest Alto. Ett bälte med en "badring som blåses upp av en kolsyrepatron vid ett ryck i utlösartampen. Är det nån som använder, har behövt utlösa den osv? Gissar att jag vänder mig till den äldre, klokare läsaren här😂 men all input är bra input. Mvh Leif
 13. Intressant tråd det här, 11 år gammal, undrar om det hänt nåt nytt i tankarna kring biten mellan klump och fluga. Eller mellan body/spets och flugan. Det har ju kommit en hel del nya koncept när det gäller body/spets och heldragna klumpar. Nån som har lite input?
 14. Lite input från en skärgårdsfiskare som kört flytring i många år. Fundera på om du inte ska ha en med åror!!! Det sliter som fan på knäna om du ska paddla en hel dag (meniskerna). Det är värt varenda xtra spänn du tänker betala för ringen. Sittips: spar bubbelplast m stora bubblor som du får i paket när du köpt grejer på posten, stoppa in ovanpå foamsitsen (men under "tyget") så blir det mjukt å skönt att sitta. Men åror som sagt, det är guld värt! Har f ö aldrig använt flytväst och aldrig varit på väg att ramla ur, trots vågor från finlandsbåtarna. Smart idé med hundkopplet till ett litet ankare som nån skrev!
 15. Instämmer i Ammarnäsinlägget. Dit kan du även ta dig med bussen. Bor du på Emils så finns det hur mkt fiskevatten som helst längs älven. Ska du ha stuga där måste du nog boka nu! Annars finns stugor på värdshuset samt flera stugbyar i A-näs. Du kommer åka därifrån med ett leende på läpparna!!! Mvh Leif
×
×
 • Create New...