Jump to content

Ixoye

Edgemember
 • Content Count

  982
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Ixoye last won the day on March 13

Ixoye had the most liked content!

Community Reputation

295 Excellent

About Ixoye

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Järbo
 • Intressen
  Sportfiske, Sim Racing

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

2,782 profile views
 1. Ixoye

  SA Mastery DT3 F

  Linan är ny och endast provkastad en gång, bakre öglan avklippt, därav det lägre priset, säljes då jag inte längre har behov av den. Pris 450:- inklusive frakt.
 2. Ixoye

  Danielsson Nymph W

  Jag har en Nymph W jag inte längre har behov av, rullen är i mycket fint skick, se bilder. Pris 1000:- + ev frakt.
 3. Spöt passar mig perfekt, jag gillar verkligen aktionen och kraften i botten på det, nu blev jag sugen på andra spön i MF/MC serien, 9 fot #4 för torrfluga i sjöar och tjänar tex.
 4. Satte på backing och linor på två rullar idag, och gräskastade bla, ett Cross S1 MF #6 som jag köpt begagnat här på forumet, ett väldigt imponerande spö måste jag säga, dängde ut hela linan (GT-90) på ett par bakkast, det hade en väldig kraft utan att kännas pinnigt och okänsligt, det blev kärlek direkt
 5. Jag har inte fiskat i Gysinge sen sent 80 tal trots att jag inte bor så långt därifrån, Harr fisket var rätt kasst där redan på den tiden och jag har inte hört att det blivit bättre sedan dess, snare sämre, däremot har jag hört av många att Abborre och Gäddbeståndet ska vara i absolut toppklass.
 6. Ixoye

  Glad Påsk!

  Glad Påsk på er alla 🎣
 7. Ingen alls för tillfället, men hade jag råd skulle jag köpa en Leica M, liten och kompakt med en fantastisk kvalitet.
 8. Får man samvetskval av att fiska bör man nog byta hobby, fridykning kanske, då kan man ju simma ner och beskåda fisken på tryggt avstånd...
 9. Jag håller med, det har spårat ur helt, 1000+ spänn för en lina är bara löjligt...
 10. Olivfärgad Woolybugger strl 10, Europa 12 strl 14 och en Griffits gnat strl 18 är dom enda flugor jag behöver för Rengnbågsfisket, dom täcker hela säsongen i mina vatten
 11. Vision är väl känd för att ha prisvärda vadare.
 12. Montana har alltid varit en dröm fiskeresa för mig, och ett besök hos Winston och Sweetgrass i Twin Bridges hade ju inte varit fel på den resan heller.
 13. Sharp's Scottie är fina spön, jag hade ett sådant på 80 talet, ett 7'6'' #5, jag gillar också e-bay, och kommer nog köpa mer begagnat än nytt i framtiden, ett Sharpe Scottie ligger definitivt på önskelistan.
 14. Att köpa prylar, nytt eller begagnat är väl en del av hobbyn, det händer att jag köper begagnat, men då mest klassiska prylar som jag inte hade råd att köpa tidigare, jag är en äkta prylbög och troligen ett dåligt föredöme för dom yngre miljömedvetna generationerna.
 15. Det blir nog enklare att sälja ditt Radian och lägga "mycket pengar i mellan"
×
×
 • Create New...