Jump to content

Ixoye

Edgemember
 • Content Count

  1,164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Ixoye last won the day on March 13

Ixoye had the most liked content!

Community Reputation

386 Excellent

About Ixoye

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 12/23/1956

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Järbo
 • Intressen
  Sportfiske, Sim Racing

Kontakta medlemmen

Recent Profile Visitors

3,136 profile views
 1. Låg swing weight prioriterar jag väldigt högt vid spököp, den totala vikten är av mindre betydelse.
 2. Källa på det påståendet tack..... Den här linan är ju nästan lika omdebatterad som Jesus snart.
 3. Ett 9 fot #6 blir nog för långt och tungt för en 9 åring, jag skulle kolla upp Sameos "Opal Black Sniper" 6 fot #4-5, det tror jag vore ett idealiskt spö att börja med som barn, det finns att köpa i kit med rulle och lina också.
 4. Jag håller med, Cortlands 444 serie är helt suveränt bra linor, själv använder jag 444 Spring Creek för mitt smygfiske, hur gammal är den linan egentligen? Jag lärde mig flugfiska med 444SL på 80 talet, 444 serien visar ju tydligt att utvecklingen av fluglinor inte varit så stor som man vill ge sken av, jag tycker fortfarande att 444 är en utav dom bästa linorna på marknaden, jag önskar bara att dom gjorde dom två färgade.
 5. Ja det går åt helvete, speciellt för oss då vi inte längre kommer kunna köpa nya flugspön varje år
 6. Ja att det måste lösas med internationella överenskommelser är nog rätt uppenbart, det finns inget politiskt parti som vinner val på att införa så stora begränsningar i vårt sätt att leva som det handlar om, och det är väl MP ett tydligt bevis på, dom är väl det parti som går i täten för förändringar, och dom har 4% av folket med sig, så nej, tyvärr tror jag inte att det kommer komma tillräckliga politiska beslut för att vända skutan på rätt köl igen.
 7. Om nu politikerna skulle våga ta dessa drastiska beslut som väldigt många tycker att dom ska göra, vad händer då? Varför är det ingen debatt om det?
 8. Mitt tips är att du l köper begagnat, du får väldigt bra prylar för 4500:-, provkasta olika spöaktioner så du får en hum om vilken aktion som passar dig bäst och leta sedan ett begagnad spö av den typen, passa sedan ihop det med en begagnad Danielsson och du får en väldig bra utrustning för pengarna som du blir nöjd med.
 9. Sage nya Trout LL 590 får väldigt fina recensioner i USA.
 10. Ja när det gäller färger på rullarna är dom helt "kör i vägg" i Smedjebacken
 11. 2W alla dagar i veckan, jag har ägt en Remix och en Guru och var inte imponerad av byggkvaliteten, dom kändes som billiga rullar helt enkelt, bromsen hade högt startmotstånd och var allmänt seg, jag tror det är samma bromssystem på alla Lamson rullarna du räknat upp. Danielsson 2W däremot lirar i en helt annan liga, du hittar inte en rulle med den kvaliteten för pengarna, och mjukare startmotstånd än vad originalrullarna ger är svårslaget, samt bromsa för hand på spolen ger en underbar känsla, flugfiske när det är som bäst.
 12. Det enda jag har att klaga på när det gäller Post Nord är att deras hantering av paket som kommer utanför EU, tull och momshanteringen tar en oerhörd lång tid.
 13. Jag gillar designen på handtaget och den sjukantiga klingan är cool, men färgsättningen och den silvriga dekalen är inget jag skulle kunna leva med, tror jag
 14. Ixoye

  Tfo bvk

  Ett spö som jag gillade skarpt i klass 6 var Loop Cross S1 MC/MF, dom säljs med rabatt just nu.
×
×
 • Create New...