Jump to content

PIKE

Edgemember+
 • Content Count

  1,593
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About PIKE

 • Rank
  Frontline Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Blekinge

Recent Profile Visitors

2,125 profile views
 1. Hur har det kunnat gått så långt att du tappar kontakten med din familj? Tragiskt men du vet vad du gör. Lycka till med nya jobbet! Ingen semester då? Vi kommer iaf å hälsar på vecka 31 om ni kan då.
 2. Har ni några starttider? Jag ska upp å heja på söndagseftermiddagen.
 3. Vet han inte hur en blöt lina beter sig? Nåja, du kan kasta iaf. När jag tränar på land ser det ut som en grästrimmer har varit där.
 4. Jag kommer å hejar fram de sista centimeterna till dig.
 5. Du har ingen länk ist eller nåt? Jag inte läsa den iår heller.
 6. Nä, inte än. Ismetat gädda ist. Men nu till helgen ska det provas.
 7. Visst vill väl Sussi vinna. Vill väl alla? Men hon vill inte behålla pengarna själv. Hedersvärt! Har blivit kontaktad på Fb. Schyssta, rösta på mig för jag vill vinna och ha det å det o.s.v. (dock inte av Sussi!) Är inte medlem i älvräddarna tyvärr. Finns så mycket annat jag lägger pengar på. Men det lutar åt att jag röstar på Sussi för att göra ett bidrag. Snålt så in i helvete men jag är inte gjord av pengar. Förstår Jonas poäng men med tanke på att de andra vad jag vet bara är ute efter äran, bli mera känd å vinsten så får hon gärna "ragga" röster här med.
 8. Könshårsflugan. Osänkbar ta mig fan!
 9. Fina gäddor på 110 cm. Men ju större gädda ju mindre slitage på tafsen...
 10. De 2 bästa jag har provat och är så pass nöjd att jag inte ens letar efter nytt på marknaden. http://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/fiskeprylar/tafsar/gora-egna-tafsar/tafsmaterial/strike-wire-leader.html http://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/fiskeprylar/tafsar/gora-egna-tafsar/tafsmaterial/strike-wire-leader-titanium.html
×
×
 • Create New...