Hoppa till innehåll

scr

Members
  • Antal inlägg

    47
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Information

  • Bostadsort
    Pite

Senaste Profil Besökare

944 profilvisningar

scr's Achievements

Member

Member (2/5)

0

Gemenskaps Rykte

  1. Nu finns bild på juniaset som vägde 18,7kg.. ! http://www.byskealven.se/nybyske/lightbox/index.html Har hört ett rykte som säger att denna gris plockades på ett enhands.. ! Någon som kan bekräfta detta..?
  2. är du sugen på en stinger 12,6 så har jag en i mycket fint skick till salu för 4000:-

    det är en 8-9a kanske jag ska nämna.

    fundera på det och hör av dig om du är sugen vetja....

    mvh Dan

  3. Ett riiiiiktigt långskott... Vuojatätno?
  4. Funkar alldeles utmärkt för mig.. ! Kommer få svårt att somna ikväll......... :laugh:
  5. Kom nyss hem efter ett par dagars fiske uppe i Kraddsele/Ammarnäsområdet... sett grymt mycket stor fisk, tappat en riktigt fet öring och landat endast ett par finare harrar.. :'( Största på 53 cm som nöp en mörk 8 cm tubfluga.. ! Det togs en harr på 63 cm samma dag, även den på stor tub.. Ska du fiska efter "Ammarnäsöringen", som det kallas i fiskemedia, så ska du nog inrikta dig på fiske strax nedanför Ammarnäs, inte ovanför.. öringen som lever i storvindeln har sina lekområden mestadels runt Kraddsele (upp till Järnforsen) men även i Sjöforsen som tillhör Ammarnäs FVO. Med en 10" #7-8 har du rätt grejer... men ta med stora tuber..och grova tafsar!! 0.38 är det nog som rekommenderas.. Klockrent läga nu att åka dit när det varit regn och förhoppningsvis gått upp ny fisk från storvindeln.. önskar nästan att man kunde vara kvar däruppe... men istället bär det av till Ritsem imorgonbitti! Lämnar tubflugorna hemma och laddar askarna full med torrt och smått istället.. Skitfiske!
  6. Det kan ha varit det här repotaget du läst: http://www.vk.se/Article.jsp?article=120428 Låter riktigt härligt! Kanske man t o m får med sambon på en fisketur... 8)
  7. I just Sjöforsen uppe vid Ammarnäs är det ju lite speciellt eftersom den forsen bara har 4 fiskekort per dygn... I specialsträckorna runt Kraddsele, Järnforsen och Övreforsen vet jag inte om de har begränsningar på antal kort per dygn, men det skulle jag nog t r o att dom har... ring Ulrik Thureson (guide i Kraddsele) för att fråga, nr: 0952-61006 alternativt 070-2177138 Sjöforsen har begränsningar vet jag vad gäller hullinglöst, samt 100% C & R.
  8. Tjena! Kolla på denna sida... där står allt du behöver veta och lite till.. http://www.kraddselefiske.se/Default.asp?p...mp;pageid=12383 De mörka kvällarna/nätterna i augusti skulle jag nog rekommendera för storöringsfiske i Vindelälven.. forsarna runt Kraddsele är de hetaste, järnforsen och övre forsen.. men även sjöforsen högre upp mot Ammarnäs är fin.. dessutom finfin harr där... Flugvalet för de stora, prickiga är mörka, stora, täta tubflugor och rekommendationerna är tafsspetsar på minst 0,33.......... Skitfiske!
  9. ;D ;D ;D Myggmedel FÅR man bara inte glömma... ...ej heller citronpeppar´n till fisken! 8)
  10. Ok, tack för rapporten! Trist att inte bryggan är i ännu...! Det betyder att man måste i från "Sikfors-sidan", nerför stup-jävla-branten med livet som insats... 8)
  11. Tjena! Är det någon som har varit uppe i Piteälven vid Arnemark och kollat hur det ser ut där nu.. ? Ligger bryggan ute så man tar sig över till ön.. ? Vattenståndet tokhögt eller... ? Vore kul att försöka lura nån öring till hugg...
  12. Tjena! Åker själv upp till Ammarnäsfjällen redan imorgon och blir där över påsken... brukar vara oerhört fint där med mycket snö, skapliga skoterleder och härligt rödingsfiske om man "hittar rätt"... rödingen är lynnig i sitt humör som vi alla vet, men man kan få uppleva fantastiskt fiske med lite tålamod och tur! Runt Ammarnäs finns det gott om vatten, men det beror på om du har tillgång till skoter eller ej hur långt du kan ta dig... "Bissan", "Djuptjär´n" och Bärtejaure är alla fina vatten som inte ligger så långt från själva Ammarnäs. Fina skoterleder och det går även att åka skidor dit (under en mil till Bissan och inte sååå farligt mkt uppför) om man hellre föredrar det... I Tjulträsket får du säkerligen napp, men som Bream Supreme skrev så brukar inte storleken vara något att hurra över.. smala sillar är det enda jag fått upp från den sjön... Rödingen som du ser på bilden (>1,5 kg) är för övrigt tagen förra påskaftonen i Ammarnäsområdet...
  13. Är det någon annan som har hunnit se denna spännande uppföljare.. ?! Kommentarer..!? : Funderar på att beställa... men väntar med spänning på att få höra vad ni som redan sett den tyckte..!? Bättre/sämre än vol. 1?
  14. Så. Tillslut är nu ett par vadare beställda.... Efter att ha ringt runt till en j*vla massa olika handlare på nätet så blev det till slut ett par Loop Outdoor Stretch från Dan-tackel. Tyvärr hade varken Dunkroken, Wittlock eller Snäjk kvar Vision Extreme i strl M, inte till rabatterat pris iaf.... Snäjk hade dock, enligt sin hemsida, ett par Loop Outdoor Stretch strl M för typ 1500:- !! Bingo!! ... men när mjag ringer för att beställa så visar det sig att just det paret tyvärr var slutsålt........... :'( Nåja, Dan-tackel hade dessa vadare hemma, om än det nu blev lite dyrare än man hade hoppats på... litar på dig, BigS, att detta är riktigt bra vadare...
×
×
  • Skapa ny...