Jump to content

pleasureseeker

Members
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About pleasureseeker

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/03/1982

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  peter.danielsson.82@gmail.com
 • Telefon
  0720131749

Recent Profile Visitors

1,973 profile views
 1. Har ett mindre problem med en Danielsson L5w rulle som jag behöver hjälp med IRL. Någon i Göteborg som känner sig manad? /Peter Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
 2. Hur var vädret? En polare kom hem från LR nyligen och enligt en dansk som varit där dom senaste 13 åren han fiskade med var det ett par grader kallare i vattnet och blåsigare än vanligt. Tydligen så gick fisken en bra bit längre ut än vanligt. På t.ex sträckan mellan Madrisqi och Cayo pirata så gick den ute precis innan djupkanten började, när jag var där gick dom precis vid land. Märkte du av detta?
 3. Härligt Caran, själv får man vänta tills i höst!
 4. Ja det har jag läst en del om om, och ett nytt Tarpon spö ska med men tänkte mer på benfisken, vattenstånd å så vidare. Enligt vissa guide sidor så är det fisket bra då med men att det kan vara lågt vatten kring vissa öar osv och jag tror inte att guide i två veckor är att tänka på då spränger man ju budgeten en aning he he..
 5. Någon som varit där i slutet på September/början på oktober? Tänker mest på hur mycket vatten det är då, extremt lågt? Och såklart vädret..
 6. Sjysta bilder! Var du med på Los roques med? bestämde mig på andamanerna för att nästa resa blir tillbaka dit..
 7. Jag tror helt klart att dom finns där! när dom fångade in Krokodilen som tog den amerikanska tjejen för några ar sedan så var det tre stycken där dom tog den. Men så var det en ganska unik händelse då den var ute på ett rev och det är ovanligt dom föredrar ju att lura i mangrooven och i flodmynningarna. Det har tydligen varit fyra dödliga attacker dom senaste två åren fast på huvud ön och dom drabbade har varit inhemska så rapporteringen har uteblivit. Det är nog större risk att trampa på en rocka när man e på stränderna.... Fiskade du något när du var där?? Jäkligt fint ställe må jag säga..
 8. Jag var på Havelock island. Pratade med några båtgubbar om krokodilerna och enligt dom så var det överfullt med dom i en flodmynning nära färjeläget. Inget man hade velat träffa på, såg förövrigt sjukt stora flats när jag flög in med planet men som sagt det känns ju risky att försöka sig på det där.
 9. Kom hem idag, körde två pass från båt med ett #12 och stor popper. Tappade en fisk på 10kg+ och en i samma storlek som vände efter flugan vid båten. Landade en del Barracuda och andra fiskar som jag inte kan namnet på dom flesta på lättare utrustning tyvärr så e fisket från land dåligt vilket förvånar då dom har gigantiska flats anslutna till öarna. Fisket dog dock av helt efter första båtturen och inte ens spinnfiskarna landade fisk.
 10. Någon som varit där? Blir en tur i januari både #8 och #12 ska med..
 11. Har kört både rävhår och bucktail men favoriten är craftfur, sen zonkerstrips till simram men som sagt tycker craftfur blir sjyst i vattnet, det är drygt och man kan binda riktigt sjysta fiskimitationer med det!
 12. Pleasureseeker Sjukt bra app må jag säga!
×
×
 • Create New...