Hoppa till innehåll

mcsatanjohan

Members
  • Antal inlägg

    22
  • Blev medlem

  • Senast besökta

Allt postat av mcsatanjohan

  1. Helt riktigt, fanns ett överflöd av dom i Kaituälven i sommras
  2. Jackan passade hur bra som helst ( XLK ) vadarbyxorna är väldigt vida för mina sugrör till ben men det får gå. Skulle nog haft Large long men det finns inte.
  3. Jag chansade och köpte en XL King, är 193 och 98 kg. Passade även på att köpa Amphibian vadarbyxor. Var slut på XL så det fick bli XL long. Någon som vet hur dom är storleksmässigt ?
  4. Tröttnade också på alla special linor för några år sen och köpte mig en SA Aircell och blir lika nöjd med det beslutet varje gång jag använder spöt. Köpte mig ett nytt #5 spö förra veckan och linvalet blev en SA Aircell även till detta spö.Grym lina till liten peng ( 349 kr )
  5. Toyta Land cruiser av äldre mod alt Nissan Patrol.
  6. http://www.getout.se/sv/artiklar/alla-andra-sma-prylar/beslag-spannen-mm/index.html
  7. Ett tips är att testa så märker du nog vad som funkar
  8. Själv övergav jag taperade tafsar förra året och kör önskad spets dim hela vägen,eller 0,20+en spets i mindre dim. Vet att det är "fel" och ska påverkar kastet negativt men mina fiskekompisar har kört så jämt och jag har vägrat att göra det tidigare men efter en vecka i Glomma där jag efter övertalning testade så tycker jag det funkar klockrent.
  9. Bara att slå till ! Kör själv med ett vision GTfour sw #8.
  10. El-ge har ett Orvis chestpack på rea som jag är duktigt sugen på men har inte lyckats övertyga mig själv än att det är värt pengarna.. Inte samma som du sökte men verkar grymt smidigt. http://shop.el-ge.se/orvis-mesh-back-chest-pack-p-2355-c-406.aspx
  11. Hur menar du då ? Jag förstår inte varför det ska vara en separat flugfiskemässa och en sportfiskemässa. Vi har ju alla i grunden samma intresse, bara olika inriktningar.
  12. Vilket bottennapp ! Man ska väl inte gnälla i onödan men jag tycker nog att man ska kunna kräva någon form av seriösitet ( stavning ? ) Jag skickade iväg en fråga till TV4 sport ang innehållet i dagens program. http://www.tv4.se/1.323757/kontakta_tv4_gruppen
  13. exklusivitet och genuin kvalite ?? Hur tänker du nu
  14. Jag gillar SA Air Cel, en grymt bra alround lina.
  15. Här är min Italienska....
  16. Som man brukar säga " tänka först prata sen " inlägget borttaget. Var nog lite för snabb att basunera ut min spontana reaktion på programmet. Sorry.
×
×
  • Skapa ny...