Jump to content
Edgeforum

JARI

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JARI

 • Rank
  Member

Information

 • Bostadsort
  Ume

Recent Profile Visitors

239 profile views
 1. JARI

  Naturrutan

  Ja, jag tror att jag lovade för mycket. Det var svårare än så att ta reda på vad det är för musik i vinjetten. Jag har kollat med stim och gramofonarkivet men den är för gammal för att man skulle hitta den på en gång. Man måste fysiskt undersöka detta i ett arkiv. Men jag fortsätter att kolla med mina kontakter.
 2. JARI

  Naturrutan

  Per M Imorgon kanske jag har svaret via mina kontakter på SVT. Återkommer
 3. JARI

  Byske

  Jag och min kompis var där ons-fre. Fiskade som f....n. Men som vanligt ingenting. Vi såg en del lax men att få dom att hugga var inte lätt. Skamm den som ger sig, när som helst så vänder det. Byske är i alla fall en jävligt trevlig älv att fiska. ;) ;)
 4. JARI

  Lite fiske på Tv:n

  Torsdag SVT 1 kl 21,00
 5. JARI

  Lite fiske på Tv:n

  På torsdag är "lite" fiske på tv:n. I Naturfilm kan man efter David Attenborough filmen om sländor se Johan Klingberg lära programmledaren lite om insekter och dom fiskar lite i Tidan. Inte riktig "fiskeporr" precis men bättre än inget. :D
 6. JARI

  Öringlek på tv:n

  Ikväll kan ni se öringlek i Hjoån (vättern). I Mitt i naturen kl 20,30 får ni se en del fina öringar som leker. Dessutom om inslag om "nettingen" och Emåns stora malar. Alltid något så här i vintermörkret. :D
 7. JARI

  Öringlek

  Är den någon som vet om ett ställe där öringen leker i höst. Det skall vara i västerbotten. Vi behöhöver filma öringlek till ett inslag i "Mitt I Naturen" Sveriges Televsion. Ni kan mejla mig om ni inte vill gå ut offentligt. :)
 8. JARI

  Öringlek

  Är den någon som vet om ett ställe där öringen leker i höst. Det skall vara i västerbotten. Vi behöhöver filma öringlek till ett inslag i "Mitt I Naturen" Sveriges Televsion. Ni kan mejla mig om ni inte vill gå ut offentligt. :)
 9. Du har klart bevisat du är en riktig laxfiskare. Ännu en "galning" som hamnat i laxträsket. ;D ;D ;D ;D
 10. JARI

  Pirrar.

  Vecka 27 kommer laxen till Driva ???!!!??? (hoppas jag mina fiskekamrater). Som sagt var så är det jävligt vackert där i alla fall. Men man vill ha lite mer än bara vacker natur, eller ????????? :) :) Snart är man där.
 11. Jag har inget flyt med fisket just nu. Var i Rickle igår perfekta förhållanden, endast en gädda. Jag måste vara på fel plats i fel tid. Är det någon annan som känner likadant???. Men skam den som ger sig , ut i morgon igen. ;)
 12. På tal om Ulf, så ficka jag reda på att Syrstad kommer dit idag. Dom skall visa Loop grejer. Det ryktas om föredrag och pubkväll. Jag har då inte sett något om detta tidigare ??? ???
 13. Pratade alldeles nyss med en kamrat som var och spinnfiskade utanför Obbola ut i havet. Dom var ute ett par timmar (i söndags kväll) och havsöringen var som tokiga. Det hade varit massor av havsöringar nära land. Men det som var tråkigt att höra var alla nät som ligger runt om i vikarna. Dom hade pratat med en som hade tagit över 100 havsöring på näten, för "husbehovsfiske" ??????????????. Det värsta att dom tar allt från ett par hekto och uppåt. Man börjar förstå varför det inte finns något i åar och älvar. > > >
 14. Dom (blänkarna) finns då inte i Rickle. Ytterliggare en bommtur. 7 grader i vattnet. :'( :'( :'(
×
×
 • Create New...