Hoppa till innehåll

Recommended Posts

Publicerat

Här kommer ett tecept på klassikern nobissås, extremt gått till det mesta, då framförallt kött och saldasderssing.

Till 6 personer:

1 ägg

1 tsk dijonsenap

2 dl olja, ej oliv

1 msk vinäger

2 krm salt

1 krm peppar

1/2 pressad vitlöksklyfta

1 msk finklippt gräslök

1. Lägg ner ägget i kokande vatten koka i prick 3 min. Knäck ägget och gräp ur och lägg det i en matbredare eller bunke.

2. Tillsätt senapen och droppa ner vinäger och olja växelvis under vispning. Smacksätt met salt, peppar och vitlök. Blanda sist i gräslöken.

Servera och njut :D

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.


























×
×
  • Skapa ny...