Jump to content

Ismo

Edgemember
 • Content Count

  12,130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  172

Ismo last won the day on July 13

Ismo had the most liked content!

Community Reputation

1,978 Excellent

2 Followers

Information

 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Livet är en pervers resa fr. födelse till död.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Recent Profile Visitors

21,899 profile views
 1. Ismo

  Ismopuppa

  Rätt fränt! ..1:a människan på Månen -69 ..nu/har/det/vart det rätt svårt att hitta material till en sketen Puppa som går att färga....
 2. Att jobba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. sina 3 första semester veckor!! ..äru FRISK?
 3. Stanna till vid Jockfall! ..häll snabbcement i trappan...så gör jag GRATIS!! Puppor åt er sålänge jag lever.
 4. Ismo

  Ismopuppa

  Ska börja köpa fr. Mistpool MAXIMA tafsmaterial(efter tips) för ben/som material framöver. Mycket bra material..& är brunt fr. början..dessutom kan den färgas!!..finns i olika diametrar..PERFEKT! ..speciellt för att göra större Puppor mot 25mm långa. Tafsmaterialet är dessutom,..förrutom slitstarkt..bra mjukhet har den..mjukare än "orginal" jag använder nu..tills allt har sinat..till sist. Vissa som gör Puppan använder den redan...sent skall en vakna. Kommer framöver fiska mer & mer med stora Puppor,..andra som velat ha engång stora Puppor..har sagt! " Ju större Puppa!..dessto större Harr " b la. Har aldrig egentligen tänkt tanken att det faktiskt kläcker rejäla Nattsländor..att dom ser ut EXAKT! ..som Puppan min, ..lite dovare färger kanske..brun-gula under/bak/kropp t ex...FRÄNT!
 5. Förresten! Syns det några sjuka Laxar i Muonioälven? Får som inga uppgifter därifrån. Lr. Kalixälven.
 6. Är hellre 173 lång! Än att ha 173 runt bröstkorg lr. RÖV!
 7. Ni har ju Linaälven nu med Lax sen en tid tebaks,..men kan fortfarnade inte fatta!..varför man vill ha Lax i den Älven????..det finns en trappa där med ett 16m FALL!..alltså FALL!..Linaälven har defenitivt ALDRIG haft Lax. Men hur har den naturliga beståndet av Harr/Öring vart är lr. är i denna älv?
 8. Skönt att slippa dom dära dårarna!..varför kolla fiskekort..när inga pengar fr. just kortförsäljningen inte går till fiskevård? Finns ett byavatten som jag löser till..dom gör då lite för pengarna. Övriga kan skita ned sig.
 9. Golden Webb! ..den har han inte haft hemma sen Hedenhös tid...
 10. Han har en en smutsgul färg med ett rävhår..skulle beställa den..den fanns inte! " Ta bort den då förfan"..vet inte ens vad den näms för? Inte han heller(verkar det)..men den är kvar i bild.
 11. Krasst!! Bästa köpet av Rävhår...TELLIS! ..Men kan kritisera honom av att han ev. bilder inte har det en vill ha..den finnes på bild..men vad fan heter den????..sen får en höra att den finns inte längre?..TA BORT DEN DÅ!..det skall vara EXAKT!!! ..med bild & ev. material en vill köpa..rätt färg å allt. Tänk om nån beställer strl. 14(15 mm kropp) Puppa av mig...men får strl.8 ..runt 23mm???..Tror inte denna blir glad. VI!.. måste alla skärpa oss. Det är såååå..enkelt i grunden.
 12. Om en köper ett foam-block! ..så borde en väl kunna tillverka egna..på nått sätt...har köpt på mig ettpar sådana..för många år sedan, men har inte fått nån ide att använda det till nått.
 13. Mmm..kanske det! Jag vet vad jag vill ha..men problemet för mig är numer..ATT HITTA DET!!..otroligt dåligt utbud på/med dom flesta sajter..sen deras upplägg!..är oftast ett skämt. Det känns att en måste vara på PLATS!..för att se/känna/klämma på produkten för att hitta rätt. Går inte att lita blint på att köpa det en ser..en köper "Grisen i säcken" Dom säger.." Kanon Gethår..bästa på marknaden" Sen när en får det..så kan en tro dom rakat av pungen på Geten..lr. där i kring. Ju bättre material en har(behöver inte vara dyrt)..dessto lättare binder en upp nått. Ta balsat t ex. Den skall vara hård! ..för att fixa till en bra hållbar Puppa..lättare att tälja rätt med ..i mina ögon. Mjukt balsa så blir det bara ..problem med. Men när en trots allt ..begärt så hårt balsa som möjligt!..så får en ibland kasta 4 av 5 ribbor..inte bra. Dom skiter i vad en begär. Har förklarat att..en skall inte kunna klämma ihop en ribba mellan tumme & pekfinger( om en inte är extremt stark)..rätt bra tryck skall en kunna lägga..utan att kunna skapa en midja i balsat...så att nästan tumme/pekfinger möts.
×
×
 • Create New...