Jump to content

Ismo

Edgemember
 • Content Count

  13,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  214

Ismo last won the day on July 12

Ismo had the most liked content!

Community Reputation

2,326 Excellent

2 Followers

About Ismo

 • Rank
  Classic Member

Information

 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Livet är en pervers resa fr. födelse till död.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Recent Profile Visitors

24,213 profile views
 1. Ismo

  Stensättning

  Hellre Öring än Lax!
 2. Guideline har värdelösa spön! Bra kastmässigt...men passformen är som "kyss mig i ars" dära av går dom av."
 3. Löst/fri hängande krok kör jag enkomt med en väldigt kort kropp på tub. Då tycker jag det passar sig bäst! Styrslangen då!..kan en variera i färg..efter tycke å smak.
 4. Ismo

  Ismopuppa

  Har nu gjort Puppor åt mig själv för stunden..ser att det speciella färgpigmentet för expoy..gör att blandningen inte flyter ut lika snyggt som en vanlig blandning med "vanlig" färgpigment/pulver...la i det speciella lite mer än vanlig..dock ej för mycket!..men näää. Lika bra att köra på som vanligt!..tror dessutom att Pupporna blir som starkast då.
 5. Ismo

  Ismopuppa

  Var ute efter jobbet igår kväll!..11:00till runt 02:00...det kläckte Puppor...men väldigt små var dom & tunnare än vad jag minns dom..titt som tätt så kände jag ett kittlande i nacken..dom hade krypit upp på mig ute i strömmen..& sökte sig upp på hatten..för att kläcka en sista gång i deras liv. Var skoj att se när en upptäckte dom ute i strömmen...dom zick zackade snabbt(höger vänster ..höger vänster) sig in mot land lr. mig.. Fiskade dock enkomt efter Öring..så puppfisket fick vara..
 6. Ismo

  Ismopuppa

  Funderar på att ta ett riktigt fint sandpapper & putsa upp ytan på nylonet! Sen!!..färga..bara för att.
 7. Ismo

  Ismopuppa

  Nu kanske jag var fööör självkritisk!..men vart inte exakt vad jag ville..se bild. Färgade först till en gul grundton..gick på efter det med färgen Cinnamon/flug.bind.färg. den tunna i bild..är "orginalet"..alltså längst ned Men eftersom Maximo materialet är igenomskinligt..i grunden,så kan jag ej uppnå det jag vill. Så det får bli färgning med färgen Brown-Olive framöver...försiktigt.
 8. Ismo

  Ismopuppa

  Inte direkt!..små dragningar lite då & då..bara för att "väcka" fisken..vad var det som rörde sig.
 9. Ismo

  Ismopuppa

  I dag!..dom vart i samma färg/kulör som det andra tafsmaterialet/grund..så bortkastad tid att både köpa & färga ultra greenen.
 10. Ismo

  Ismopuppa

  Då har du förstått det rätt!..benen skall hjälpa till att så gått det går..göra lite streck i ytan...sen så ser det rätt fult ut med nedåt pekande ben.
 11. Aestas Persona Artem Måste vara Masken!..ett enda långt skitrör..lr. Människan
 12. Personen väntar nog på att du skall restaurera den först! ( DEN ÄR MIN!!).
 13. Absolut!..tänkte lotta ut den i nån framtida tävling..men måste användas endast vid matlagning.
 14. Detta var på -80 talet..det var försommar..gick längs med en stig vid Kalixälven. Hade väl gått ca:1km uppströms parkeringen..när jag såg en svart sopsäck..som låg vid sidan av stigen till höger om mig. Dent var ett inlindat knyte..med eltejp. Det året hade jag läst i Aftonbladet om ett upphittat dött spädbarn..just inlindat i en svart sopsäck. Tittade på knytet som var strax över 50cm långt. Tog fram kniven ..böjde mig ner..körde in kniven..sprättade upp den. Det var bajs i den!!..nån jävla stugägare..hade tömt sitt ute dass tydligen. Den kniven använde jag ej mera.
×
×
 • Create New...