Jump to content

Ismo

Edgemember
 • Content Count

  11,941
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  163

Ismo last won the day on May 19

Ismo had the most liked content!

Community Reputation

1,908 Excellent

2 Followers

About Ismo

 • Rank
  Classic Member

Information

 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Livet är en pervers resa fr. födelse till död.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Recent Profile Visitors

21,192 profile views
 1. Tycker dock det är rätt märkligt! Ingen pratar om hur en ev. fluga skall fiskas?..När Hur & var? En pratar hur långt en bör kasta,vilken lina en skall ha(tafs)...vilket spö...vad gör allt detta utan en fluga? Fiskar ni utan fluga?...jag gör det inte. Jag tänker på det jag har längst ut...gör ni inte det? Säger inte att ett spö/lina/tafs inte har en betydelse..klart dom har...men flugan har den största betydelsen...& vad ni gör med den.
 2. Gick en kurs engång! Faktiskt! lr 2 genom åren..Den Första ! som var fr. Avesta...Fantastistkt duktig! Han sa..säljare fixar oftast tyngre linor än beräknat..oavsett fluglinor lr spinn(Tunga drag)..det har jag tagit till mig.
 3. Ismo

  Stjördal

  Fiskade ett privat vall tidigt 2000-talet Lyckades få 2st Laxar på strax över 8kg...var en av få som det året...som lyckades premiär-veckan. Å jag tyckte det var värdelöst!...Fantastiska sträckor! Hade fast kunnat pissat ut linorna...så fina var dom..men sträckorna var inte för varje dag...så vi hade poler nedöver...pga. lågt vattenstånd...så kändes dom helt värdelösa! Så la av efter 4 dygn ...nått!
 4. Hur mycket fisk får ni då?
 5. Alla linor har sitt sätt att kasta med...det gäller bara idas! ..ta reda på/med...om en vill.
 6. Visst är det märkligt! ..är vi pratar om minnet! ...så skall det vara 100% men när det gäller en lina....så kall det vara 0
 7. Jag kan ha åsikter om mycket!..det mesta är nog bara skit!..blir förbannad om mycket!..men lugnar ner rätt snabbt...( tror jag?)
 8. Var tvungen av att vara förbannad över en stund...du är inte ensam. Förlåt!...Avreagera mig bara.
 9. Ber om ursäkt att jag drog upp detta i denna tråd!...är så förbannad nu så jag skriver allt i alla trådar.
 10. Blir så förbannad på/med snåla människor...en kan vara ekonomisk! JA!!!! ..men rent snål? NEJ!...Hade dom bott granne med mig...så hade dom fått flytta.
 11. Var det inte du som var så snål mot mina Puppor?...När jag väl fixat Pupporna..." Oj vad dyrt" ...hörde jag...dags då? ..en kollar priset före..likadant med linor?
×
×
 • Create New...