Jump to content

Ismo

Edgemember
 • Content Count

  13,201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  217

Ismo last won the day on July 24

Ismo had the most liked content!

Community Reputation

2,346 Excellent

2 Followers

About Ismo

 • Rank
  Classic Member

Information

 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Livet är en pervers resa fr. födelse till död.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Recent Profile Visitors

24,578 profile views
 1. När en pissar!...så strilar de ba!...en får trycka på...
 2. Tänker du på att logga in via Mobilen?...märkte det det själv att det inte var som förr...."Tänkte !! HUR FAN LOGGAR JAG IN NU??"' Var tvungen att söka..Dator Anpassad Webb-plats nått..med mobilen...då kom det fram rubriken ..IN loggning.
 3. På skoj letade jag via Google på min Puppa!..hittade nån Engelsk/Amerikansk sida. Dom jämförde Puppan med nån sorts Poppers?...DOM ÄR INTE ENS NÄRA!!!!..Idioter!
 4. "helig plats" Ha Ha ..vilket skämt!!! Ha Ha.. Min toa stol kan bli helig.
 5. Det roliga med Girjas är...dom säger att dom följer Länstyrelsens rek...i VAD?...en har ringt mig ang. Laddjo(Stor Öring)...inte många. Länstyrelsen..la till en special regel ang. Laddjo..flugfiske fr. 16 Augusti...Flugfiske,enkel krok..pussa å ge tebaks...den regeln finns inte att hitta längre? Huh!? Så jag sa-.."Fiska med spinn då!..hittar inget om ev. regler..så varför bry sig. Enda kan tänkas är( Länstyrelsens rek.)...att ev. förbud..när Harren & Öringen leker...Laddjo!! 16 Aug = fluga..ÄR EN SPECIAL REGEL..fr. Länstyrelsen.
 6. Den vita har jag inte testat än!..gjorde engång en helvit tubfluga!..men fiskade aldrig med den.gav den åt Puoltsas farsa nångång i slutet på -80 talet..han sa att han fick på den..iallafall. Dom där 2 högst upp har jag haft mest förtroende med....lagom strl. på öringarna jag fiskat på..ljusa(brun-olive) ..soliga dagar..mulet..nattfiske med den svart/vita.. Köpte engång fr. en här på Edge!..ledade sådana..SATAN vad material det var på dom..satt å strippade flugorna å det grövsta...då fick dom bättre rörelse i vattnet. Låter bra med dom tunnare du gjort åt Puoltsa.
 7. Lätt att tro att ett öga gör susen!..fiska i många år utan ögon alls på/med mina enkla tuber..en blir förvånad hur lite hår som behövs på en tubfluga..för att skall vara bra. Känns ju roligt med ögon(på tuben asså)..i övrigt så är det ju bra att se det en binder... Zonkers jag persoligen binder!..så strippar jag bort rätt hår..tycker dom sväller för mycket helt enkelt.. Sen kan jag strippa av hår på vanliga tuber vid fiske
 8. Absolut! Har fiskat med svart/vit sunray i många nu..fått otaliga öringar i både älv & sjö. Den genomgående BÄSTA! färgkombon. Alla jag bundit upp den åt!..tycker detsamma.
 9. Exakt! En kan betala/KÖPA..2ggr införpackade prylar i PLAST! MEN SKALL BETALA FÖR EN PLASTKASSE..VILKET..SKÄMT!
 10. Går det att lita på en Politiker?...men trots allt! ..att stångas ensam kanske inte är det lättaste. Pengarna styr...som alltid. Det blir människans DÖD!
 11. Tror dock inte den är så dålig!!!..om en byter ut den mörka fronthacklet till en BETYDLIGT!!! ljusare...som jag sagt..Torax = ben-färg.
 12. Det trodde jag var faktiskt var engång i livet..hade ju hört av andra att det skulle vara så...
 13. En kort tub..lr. knappt en tub alls..med en endast en Zonkervinge...slingrar sig lika bra som en ledad sådan...enkelt utan krussiduller.
 14. Att dom luktar ILLA!!..är nog fel ord..men gammalt!!!..luktar GAMMAL!!!
×
×
 • Create New...