Jump to content

Ismo

Edgemember
 • Posts

  13,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  257

Ismo last won the day on October 2

Ismo had the most liked content!

2 Followers

About Ismo

Information

 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Livet är en pervers resa fr. födelse till död.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Recent Profile Visitors

26,978 profile views

Ismo's Achievements

Classic Member

Classic Member (5/5)

2.5k

Reputation

 1. När jag kollar res. i Castingen! Lars-Eric Ericssons kast på 73,48!!!!..är inte det nytt V-rekord? Hade inte Jan Luxa nått! Tjeckien..det tidigare på 71,6m nått.
 2. Imponerande längder må jag säga!
 3. Detta med resultat!....vad står det för ..1 lr. 2 kast?..känslan att i vissa ..så är det 2 kast = sammanlagt.
 4. Var fan ser en res.?
 5. Nu vart jag nu inte blåst på Blocket när detta hände..fanns ju inte då ens. Hade tankat bilen..min gamla Ford..pga att Regeringen den tiden TOK-höjde soppa priset men ettpar kronor... Jag å min Farsa var å pimlade Röding ettpar km..utanför Kiruna i en sjö. Fisket var uselt!..så vi avbröt efter kanske 3 tim. När jag väl skidade upp till parkeringen...så ser jag (den tiden..var inte mycket trafik E-10-Norge) Bilspår..Norrifrån...2st hade klivit ut fr. Bilen deras...gått fram till min bil..å slangat nästan all soppa!..tanklocket på på backen. Jag var så jävla FÖRBANNAD!..hade kunnat knäcka nötter med röva..tyvär...så är en inte DÄR!!! när det händer... Men 2st mindre kriminella..hade det absolut blivit den gången.
 6. Detta är svårt!...längre straff? verkar inte hjälpa..i Sverige så har vi inte l å n g a STRAFF! Jag vet inte ...för tillfället så är/blir bara förbannad...tänker det kortaste å enklaste å billigast!!!..för samhället( + oss skattebetalare)...ni får väl själva räkna ut vad jag tänker på.
 7. Det vill du nog inte veta.
 8. Håller med dig!...inte deras fel(egentligen)...utan att samhället inte klarar av att hantera dessa personer. Kriminella utnyttjar Sveriges slapphänt het! "Vi knyter" bara näven i fickan....om det händer nått.
 9. Ismo

  Störd bild…

  Förstår dig....vacker vy.
 10. Ismo

  Störd bild…

  Lr. ..som farsgubben sa när han levde om Bäckrödingen!..." En korsning mellan Lake å Groda.." Slemmigare fisk vintertid har jag aldrig upplevt...när en hade fiskat i runt -20gr..hade ett antal Bäckrödingar i en plastpåse...när en skulle ta upp 1st!!..så följde alla med......då var allt upptinat!
 11. Ismo

  Störd bild…

  Kolla himlen! VA?
 12. Ismo

  Störd bild…

  Denna är inte en störd bild! .men väldigt vacker. En bild tagen av min jobbarkompis!..mot Kebnemassivet..& Nikkaluokta...utan att ha redigerat...bara fotat med sin Mobil med 58 ögon likt den värsta Spindel.
 13. Ismo

  Störd bild…

  Överkäken stör bilden..kan ju vara lite snevriden...i bild så att säga.
×
×
 • Create New...