Jump to content

Ismo

Edgemember
 • Content Count

  12,844
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  197

Ismo last won the day on February 22

Ismo had the most liked content!

Community Reputation

2,197 Excellent

2 Followers

About Ismo

 • Rank
  Classic Member

Information

 • Bostadsort
  Kiruna
 • Intressen
  Livet är en pervers resa fr. födelse till död.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  izmo@bredband.net
 • Telefon
  0702065913

Recent Profile Visitors

23,439 profile views
 1. Jag fattar inte!!! Vi är ALLA mäninskor...vi kan blanda med oss alla..lr? Vilka vi tillhör är väl skitsamma! Knulla te H å V...det blir barn ändå.
 2. Köp Kvärnkort!! Funkar i alla lägen
 3. Det roliga är...Matti Berg som är ordförande för Girjas Sameby..är "bara" själv 1/2 Same. Hans Far är fr. Jämtland/ Härjedalen nått...& namnet Berg är knappast ett Samiskt. Hans Mamma är en Blind fr. Ratek..nu skall vi inte skoja om ordet blind.. Det jag tänker på är att..hur kan människan utesluta "verkliga" Samer..om en nu skall hårddra det ..Känner många "verkliga" Samer..dom är inte ens i närheten att ha samma rättigheter som nån fr. en Sameby/medlem..dom har det precis som jag/du + många herrans fler. Tänk er!..ca:2500-2800 Sameby medlemmar(Renskötande samer) skall styra över runt en 1/4 del av Sveriges Att påstå att dom inte!!!..skulle ha det sitt på det torra ..FÖRE!..domen är en ren å skär lögn.
 4. Sitt Land? ..var å en är född till sitt!!!..land. "Jag har då större rätt till mitt!!..land än efterkommande" Var 1:a
 5. Jadu! ..frågorna är många. Tror (personligen)...att det i grunden beror på mijlögifter i havet(algblomningen) + att en uarmat bestånd av Torsk m.m Allt detta gör att hela kedjan är i obalans.!..Fått detta av Fiskebiologer..med det sista ang. Torsken å dess födoval....& bristen av den.
 6. Ironin var egentligen INTE!!! ..mot tiaminbrist...tror faktiskt att det är det...ironin var mot att INGEN verkar tro det. Jag tror.
 7. Enda gången en ser Samer i sina dräkter!..det är när Media är på plats..då tror nog folk neröver att dom alltid går klädda så,..lite snyft snyft!
 8. Samerna(i Samebyar) kommer nog få utså en heldel i framtiden..ang. domen. Men dom får skylla sig själva! Tur att en börjar bli gammal..jag kommer inte att bry mig ett skit..dom får gapa bäst dom vill.
 9. Det borde väl rimligtvis bli DOM..som blir Polisanmälda??..det måste vara ett skämt.
 10. EXAKT! PRECIS! ..& varför dom inte vill ha folk runt omkringsig speciellt under vårtid!..förstår vi här uppe som jagar & fiskar..(harklar) En Fisketillsyningsman (en av dom) som jag känner berättade att för några år år sedan..så fick dom ett mail fr. Länsstyrelsen att dom under inga omständigheter..fick göra en bevakningsresa norr om Torneträsk..jusstja! Skrattretande.
 11. Ismo

  Fiskeknän!

  "Gå till en vettig!!..sjukgymnast" skriver du..Inte så lätt tror jag..bara för att någon är UTBILDAD!! sådan,..betyder inte att nån är bra..likväl Läkare,Snickare,Svetsare m.m ..En skall ha TUR. Finns nog lika många dåliga Sjukgymnaster utbildade sådana som utbildade Snickare som sagt...& Läkare m.m
×
×
 • Create New...