Jump to content

CarlSjöberg

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CarlSjöberg

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/06/1983

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Göteborg

Recent Profile Visitors

412 profile views
 1. Hej är i Umeå ett par dagar nu och hade lust att fiske lite harr/öring/röding. Någon som har ett par tips? Låg vatten nivå här uppe just nu pga av värmen men kanske har du något bra tips endå? Har Fiskat i vindlen ett par gånger men ingen roligt fiske och känns inte som jag är vill testa lax fiske med ett klass #4 eller #7 efter som man inte vill ta upp fisken, (äter inte fisk) Tack på förhand
 2. Tycker själv du ska prova Guideline Fario, underbar känsla i de spöt. har 2st själv en 8.6 #6 och en 8,0 #4 och dom fungerar jätte bra. Älskar mitt Loop Evo 9.6 #5 men de är rätt snabbt även om de är ett medium fast spö. Men åk ner till närmaste ställe och prova ett fario om du kan Lycka till =)
 3. Rolig lite kort film =) Men inte så vackra bågar i början av filmen tyvärr
 4. Enda som funkar är att köra lite smörjmedel (Välj vilken du vill) Böj försiktigt spöt så smörjmedlet kommer lite i mellan sen kyler du ner spöt som mycket du vågar. Sen mycket försiktigt drar du isär delarna, De att du värmer spöt är inte bra allt material expanderar vid värme vilket du inte vill. (Kyla gör så allt matrial blir mindre) försök att kyla underdelen så mycket du kan så ska de släppa. Lycka till! Tips nr2 är att köpa en ny spötub och köra de som ett 2delars spö
 5. Underbart tips, ska se om jag har lite tid över idag och träna. ska ta med mig kameran med se om jag kan filma från en annan vinkel med lite dumt att filma från den vinken jag gjorde då. Tusen tack Magnolia och Kingen.
 6. Tusen tack Så stanna vid klockan tio till elva ca i stället för att gå nästan enda ner till ca 9 typ för att förenkla språket lite ?
 7. Kör en upp på denna och hoppas jag kan få lite hjälp idag kanske
 8. Hej alla glada Ja vad ska man börja, har flugfiskat snart ett år och nu känner jag mig rätt stabil på 20meter. Problemet är när jag börjar komma till 25+... längden finns där men presentationen är helt värdelös be blir antigen en del av linan och tafsen som ligger längre back en längsta punkten på kastet eller så blir de en blombukett (allt lina och allt ligger i en hög i slutet på kastet) Nu vet jag mycket väll att de finns nog lika mycket fisk på 20m från bryggan som de finns 30m, men de handlar inte om de de handlar om att jag vill kunna kasta längre.... Sen vill jag ha bra tips på rullkast eller alla kast egentligen som jag kan använda när de inte finns något utrymme för bakåt kast alls. Bra filmer kanske eller tips på liner kort klump lång mm mm? Tack på förhand =)
 9. Dags att uppdatera tror jag streamstix 7.6 #2 Sameo Classic 8.6 #3 GL Fario 8.0 #4 Echo Solo 9.0 #5 Loop Evotec 9.6 #5 Strömsländan Xp 9.0 #5 Sonic 9.0 #5 GL Fario 8.6 #6 Sameo Classic 9.3 #6 GL RS v2 9.6 #7
 10. haha nej inte den filmen Den jag tänker på är en riktig fiske film som ett par stycken polare åker ut tillsammans för att fiske regnbågen i Alaska under den tidiga vintern där, måna scener i trailern va de när dom står i åar och de snöade för fullt såg helt bisarrt ut.
 11. Tror de finns en film om ett gäng som åker ditt, kommer tyvärr inte på vad den heter bara =(
×
×
 • Create New...