Jump to content

sempai

Edgemember+
 • Posts

  7,664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sempai last won the day on August 28 2014

sempai had the most liked content!

About sempai

 • Birthday 11/23/1970

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  sthlm

Recent Profile Visitors

4,542 profile views

sempai's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

31

Reputation

 1. Har några kortpass och endast en heldag. Även rävar kan gå bom. Har haft följe, pet och virvlar. Ingen landad. Men inte nött som förr. Glädjande är vattentemp och all betesfisk. Har knappt sett så mycket spigg förr. Får in bra med rapporter i butiken och kollegan (Vladimir) klippte en blanking på 4,6. Inte illa. Har inte varit ute på 3 veckor, vattentemp börjar kanske likna en "normal" vinter men något varmare ? Öppet vatten finns ju i alla fall. Har för mycket jobb för pass nu men tänker inte bomma i vår. Kul att skärgården verkar ha tagit sig. Alla arter tillbaka i ny stil och om man någon gång funderat så är det nu man skall slå till. Ut och fiska !
 2. Laxbonde: "-Det är mye laks på älva !"
 3. Jag har väntat på detta sommarfiske ifrån er newschool ;-) jag har räknat med leverans. Koden knäcks snart på sommarfisket. Applåder !
 4. Arbeit macht vierzig meters. Grymt jobbat
 5. Han heter Jack och lägger förhoppningsvis ut texten själv. Taperingar är kända men ofta modifierade, sen vääääldigt cleant, inget onödigt lull.
 6. En kanondag, tack till Christian och Jack. Nästa träff i Sep/Okt. Kanske blir det en byggdag varje vecka ? Grymt kul
 7. Havsöringsfiske är stökigt att komma in i, sen blir det ketchupflaska. Jag har hunnit med 2 timmars öringfiske i vår, en godkänd i första kastet, sen tomt. Nu är temp inte på min sida, hoppas gnugga nåt mer pass. Inte ge upp ;-) ketchupflaskaeffekten är värd att vänta på.
 8. Trevligt. Har en kul splitcanesnubbe med också, bygger inte riktigt som andra. Blir roligt
 9. Fan va gött Tony! Kobben å jag körde tolv timmar utan nåååååt igår. Så en i första kastet måste kännas nice Du måste nog ut oftare så du kommer ihåg dina spots.... kommer ihåg dem gör jag allt, den högg där den skulle men oftare skriver jag under på. Lurar på ett gryningspass till veckan. Kurser kvällstid dock...
 10. Gjorde ett första pass i Torsdags, hittade inte vägen till plats x ( har bara kört här när det är snö) blev plats y (som vinner på ring) landade en godkänd i första kastet, drömde om 80-90talet, blev inget mer men en ca godkänd på 3 timmarspass känns ok. Ångrar att jag lämnade ring dock.
 11. Har spart programmet och nån spypåse till helgen.
 12. Du kastade jäkligt fint. Lugn med nybörjarcombon och satte fina längder, själv överjobbade jag på shootout, den klassiska "-i förra kastet borde jag släppt", men du var cool ;-) Hoppas minituckcast hjälper, det är en skön teknik. Hoppas vi kastar ihop snart.
 13. sempai

  Slakten på Bornholm

  100 % c/r för alla, under minst 5 år, sen utvärdera. Enkelt.
×
×
 • Create New...