Jump to content

Hartmanius

Edgemember+
 • Posts

  481
 • Joined

 • Last visited

About Hartmanius

 • Birthday 04/16/1974

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  hartmanius@gmail.com
 • Telefon
  0705396589

Recent Profile Visitors

1,683 profile views

Hartmanius's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

2

Reputation

 1. Jo för fan. Det låter ju som en hyvens idé. Ett tag sen jag loggade in här senast...
 2. Rickard* här på forumet och jag hade en schysst premiär igår i Torslandaområdet. Jag landade 2 st, ca 40 och 35 cm, tappade en och hade ett antal påslag. Rickard* fick 3 varav den största mätte 48 cm. Fantastiskt skönt att komma ut, känns som att man varit inspärrad i fängelse i flera månader. Nu jävlar ska här bli mycket fiske den närmsta tiden! Havsöringsmanin har tagit över.
 3. Roligt ochl lärorikt att man äntligen fått besöka den mässa. Nu vet jag mer vad jag ska lägga krutet på vid nästa års visit. Mindre jakt på flugbindningsmaterial och mer tjat i montrar får det bli. Tiden går så fort när man har roligt.
 4. Det ante mig. Så är det överallt. Eller gömma sig under någon flytring eller något över natten. Kanske i snålaste laget. Men lite hardcore ändå.
 5. En liten fråga från en oinsatt: Gäller en entrébiljett för alla dagar eller måste man köpa ny för varje dag?
 6. Slow Intermediate är ju väldigt skön och bra många vis men om du redan har en flytlina har gillar att köra med den är det väl nästan bättre att satsa på en fast intermediate. Då får du två linor som skiljer sig avsevärt från varandra. Annars är väl risken att du snart känner att du behöver en tredje lina. Ofta kan det vara bra att hyfsat snabbt komma ner på lite större djup också upplever jag. Speciellt vid dagfiske när vattnet börjar bli lite varmare. Många inklusive mig själv använder sjunklina till detta ändamål men en fast intermediate kommer ner rätt fort också.
 7. Bra. Har länge sneglat på den. Kändes som att det var dags att slå till nu.
 8. Håller med. Bryr mig faktiskt inte särskilt mycket om trafiken när när jag är där. Det enda som jag upplever är lite jobbigt är när man står på parkeringen precis vid vägen och kränger på sig vadarna på morgonen. När väl fisket är igång - då kopplas allt onödigt brus bort.
 9. Adlibris är kungen av billighet. Passade samtidigt på att beställa 'Nattsländor' av Sören Lindroth. Också den på bokrean för 99 kr.
 10. Är där lördag och söndag. Blir premiär för min del. Ska bli sköj änna!
 11. Verkar vara läge att svänga förbi imorgon för en titt. Om nu något finns kvar då...
×
×
 • Create New...