Jump to content

Meritaimen

Edgemember
 • Content Count

  9,811
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Meritaimen last won the day on June 9 2018

Meritaimen had the most liked content!

Community Reputation

479 Excellent

About Meritaimen

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 07/10/1957

Information

 • Kön
  Male

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mauri.k@hotmAIL.COM
 • Telefon
  0701713696

Recent Profile Visitors

7,512 profile views
 1. Glad Påsk. Kolla silken påskägg jag fick.
 2. Eller när dom skrev i norska fisketidningen vilket havsörings eldorado galtö va. Den bästa i hela Sverige. Därefter var det svårt o hitta plats i galtöströmmen vid premiären.
 3. Vi har förbättrat åar.Många som är engagerade i fiskevård.Vattenkvaliten har blivit bättre.Inga snea gäddor i Nordreälv med bölder idag. Nätfiske är begränsad.ser sällan nät på kusten nuförtiden.Havsöringfiske är förkortat.Fredningsområden har bildats för öringen. Baglimit på 2 fiskar om dagen.Massor med foldrar av regler och information från alla håll .Inte minst media. Så mycke är gjort. Så det finns inte så många alternative kvar varför vissa områden blir sämre fiske som ex Hisingen där fisket har alltid varit bra.Men fisketrycket ökat enormt i Hisingen samt sälestammen har fått öka rejält.
 4. Predatorer ökar och flugfiske efter Havsöring bara växer i antal som utövar.Vi har blivit väldigt effektiva att fånga våröring genom all information på nätet samt tips hur man skall fiska.
 5. Har testat att fota med mobilen genom en tubkikare,fungerar också rätt bra
 6. Så man skall anordna fisketävling.Något för västkustens havsöringstävlingar
 7. Nu är det dax igen. Lördag 26 januari 2019 kl. 10:00–16:00 Vi ses där https://www.facebook.com/events/2359580280736258/
 8. Nu var det storskarven som va problemet. Inte mellanskarven som vi debatterat om så du måste bevisa att mellanskarven är ett problem också 😁😁😁
 9. Att laga till karp på det här sättet verkar vara gott.
 10. Tänkte häromdan varför odlar man inte Tjockläppad Multe .Den äter ju alger och lär vara en god matfisk.
 11. Kan nog ana var du va nånstans.Kompisen fick sig en vattenbad också men hans felsteg va att han va tvärsäker var man skulle vada över till fastlandet.
 12. Ja. Lite fiske har det blivit i år också. 20timmar runt. Målar huset med och har tagit sin tid. Och långt från färdig målat.
 13. Grattis men några är mer än två fiskar så det är ju ett brott mot fiskelagen som är högst 2 fiskar om dagen.Trodde att du Håkan viste det🤣😂😎
 14. Fick en ide om skarvtråden som b.l.a jag och Jakob tvistade mycket om .Som är lika aktuell fråga fortfarande eller att lyfta upp till debatt. Har ju inget mot att man jagar skarv mer än det görs idag.Den är ju gott o väl bevarat för framtiden.
×
×
 • Create New...