Jump to content

bratteus

Members
 • Content Count

  1,239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

bratteus last won the day on February 7

bratteus had the most liked content!

Community Reputation

183 Excellent

About bratteus

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 11/20/1973

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Ljungskile
 • Intressen
  Fiske Dykning Fridykning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bratteus@outlook.com
 • Telefon
  0728897441

Recent Profile Visitors

6,175 profile views
 1. Från flugor.se 75 sek ink frakt för 5 st
 2. Nya superkvalitetsflugor på saltvattenskrok ink box. 150 sek ink frakt
 3. Pindjur är Riktigt nice.
 4. Neongul flyt runningline & Transparent intermediate klump.
 5. Finns två intermediatevarianter, en med flytande och en med intermediate runningline. Köp på Skittfiske tex
 6. Jag körde Arctic Silver intermediate till mitt Meridian 907 och det var galet bra ur kastsynpunkt. Nackdelen var dock att även runningline var intermediate och trasslar i tång när man fiskar grunt. Testar A Jensen Vector i år på Jonas inrådan
 7. Flikar in med en annan lina som har microdiameter och som Jonas Nordigårds rekommenderat nämligen A Jensen Vector som ska vara en fin lina, tunn och i 3 densiteter Flyt, Flyt/Intermediate & Intermediate.
 8. Kastade med polarns Scierrakit som jag tvingade honom att köpa för 995 det var halva priset. jag kastade lätt 25 meter och det var massa känsla. Kände mig lite lätt snopen när jag fortsatte kasta med Radian Lamson MPX kit som jag älskar men gud vad bra grejer det finns idag för lite pengar. Kul initiativ M.Thors!
 9. Vill bara varmt rekommendera denna knuten, enkel och stark om man vill göra en ögla.
 10. Så himla fint skrivet och fångar själen i upplevelsen och själva varandet i människans magiska anknytning till naturen men även den magi som ibland infinner sig mellan far / son ( dotter) när man får dela dessa heliga ögonblick av jakt ihop i vacker natur under vår korta tid på jorden, tack för att du delade detta! PS Min äldsta son som nu är 5 var bara 2,5 år på kortet längst ner. Jag finner det fascinerande att man så tidigt kan förstå och koncentrera sig på hur man kan kasta och hålla spöet, notera även den obligatoriska nappen! Vi började övningskasta med Redingtons office flyfishingset året efter vilket har varit en kul grej för honom och det går jättebra att pricka saker på 5/7 meter, amazing children! (Nappen för mig personligen numera är väl en hutt whiskey när man fiskar i fjällen )
 11. Hej jag är nyfiken på skillnaden mellan dessa klingor i 905. Någon som vet säkert?
 12. Kolla SVT play om gäddfiske i Kaitum. Det verkade vara världsklass.
 13. Hej jag kör med SA MPX, Arctic Silver och GL 4 Cast till Radian. Det finns nackdelar där Arctic Silver syns dåligt och 4 Cast har en tendens att trassla, annars mycket bra linor till det spöt. PS Jag har även kört med MPX 6 och tycker det funkat mycket bra för mycket långa kast i sjö tex.
 14. Jag saknar Hardy Zephrus Ultralite 905 i denna test, den hade säkert kunnat utmana fett i mediumkategorin, ett fantastiskt spö helt enkelt...
×
×
 • Create New...