Jump to content

bratteus

Members
 • Content Count

  1,177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

bratteus last won the day on September 11

bratteus had the most liked content!

Community Reputation

158 Excellent

About bratteus

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 11/20/1973

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Ljungskile
 • Intressen
  Fiske Dykning Fridykning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bratteus@hotmail.com
 • Telefon
  0768933870

Recent Profile Visitors

5,878 profile views
 1. Hittade ett kul reportage om gräsmatteöring på unaccomplished angler. Många säger ju att gräsmattekastning inte genererar nån fisk men jag är beredd att omprova detta efter dessa bilder Den sista ser ut som En röding och är lite läskig men det är faktiskt en catfish
 2. Det beror ju lite på hur man tänkt använda spöet och det är ju ofta hyfsat stor skillnad mellan 8, 8,5 och 9 fot och tänker mer lite eller ingen vind och torrt eller mindre nymfer. Jag har endast vibbat på Pure i butik och det verkar riktigt fint. Jag tycker ett klass 4 oftast är skönast i 8 eller 8,5 fot och kör Zenith och B3x i 8,5 fot.Det blir inte mycket bättre kontra priset runt 3kkr för ett bättre begagnat tycker jag. Winston är både vackra och sköna att kasta, fiska och drilla fisk med.
 3. Sökes i mint condition. Jag har en Litespeed gen 3 storlek 3 att byta med eller cash. Söker alltså en 2a.
 4. JA!!!! utan några tillbehör snurrar den och även en oankrad roddbåt för den delen om det blåser, och det gör det oftast, därför tycker jag det är skräp med pontonbåt, man lägger fokuset på var båten ska vara och inte på fisket. Ska man ta sig från plats till plats och fiska fluga och vill stanna och göra ett kvickt kast, ska man kasta i drivankare då varje gång??? Det var skit för mig i hav och sjö iallafall. En bellyboat med åror där man kan parera med fenorna i vattnet mot vinden är en större hit för mig alla dar i veckan. I rinnande vattendrag har möjligen pontonbåten fördelar i att man kan ha med större packning men problemet med konstant parering med åror för att komma i läge är djupt enerverande och förtar nöjet från fisket.
 5. Jag har haft pontonbåt och det är kass om det blåser och man vill fiska ifrån den, varför? Den bara snurrar på vattnet. Jag personligen tror mer på flytring med åror där man parerar och korrigerar med fenorna men använder årorna för förflyttning. Med vänlig hälsning, Bratteus.
 6. Båda i nyskick knappt använda ( Simms har även fleece på insidan och är mycket bekväm samt täcker öronen väl ) Patagonia Beanie 275 / st ink frakt
 7. Köpes, eller byte mot Sage One 906 plus ev. deg emellan. i nyskick, svar via PM
 8. Jag har testat SA SBT 5 I somras och tyckte det var en förvånansvärt bra kombo till Zephrus UL 905.
 9. Utan repor i mint condition / nyskick med backing och frakt samt fodral. 1900 sek / klass 6/7/8 kan även bytas mot en premiumrulle i klass5/6 som hänger väl på ett 906 ONE.
 10. Det finns träasksr på Barrio flylines som är billiga och ser vettiga ut.
 11. Lämnade tillbaka min nya Trout Boss HTX direkt. När jag började spola på den var den jättekrullig direkt från spolen, samma sak var det med deras Clear Camo lina ny från butik. Har aldrig hänt med någon SA lina någonsin.
 12. Fuck det är värsta Ayahuscatrippen Helios 3 Undrar om mitt gamla Radian är en tjackresa eller mer en Göteborsk förortsöverdos Lim-Boff i jämförelse, vad säger ni? Skulle vilja hitta nåt som är en blandning av ketamin svamp och ecstasy kan det vara ett sladdrigt bambuspö tro?
 13. Utvadad bortom oändligheten där finns en tjärn strax bakom regnbågen, skapad av fjällvindarna och bergens vidder, bredvid den just där finns en gräsmatta för avlidna castingamatörer och ett Helios 3 spö laddat med en.... SA ED lina i rött För oss materialistiska poeter kan det bara sluta med det senaste i utrustningsväg. Kolfiber överlever döden.
×
×
 • Create New...