Jump to content

bratteus

Members
 • Posts

  1,601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

bratteus last won the day on September 17

bratteus had the most liked content!

About bratteus

 • Birthday 11/20/1973

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Ljungskile
 • Intressen
  Fiske Dykning Fridykning

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bratteus@outlook.com
 • Telefon
  0728897441

Recent Profile Visitors

8,193 profile views

bratteus's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

224

Reputation

 1. Flaggskeppet med magnetstängning och hållare för håv, rymmer det man behöver i utrustningsväg samt käk. En av dom bästa och kan användas som endast rygga. Bra bruksskick, lite spår av slitage finns så klar men nytvättad och ren Kalaspris endast 650 sek (Riktpris 1900) // Finns i Ljungskile Ev Skicka lätt 69 sek
 2. Simms microfiber 275 Stetson Ull 475 (1000) SÅLD Patagonia Manchester 300 Använda 2 ggr, priser ink frakt
 3. Fiskebrillor i världsklass - Serengeti USA. Fotokromatiska & Polariserande! Knappt använda, lätta, sitter bra och mycket bra kvalitet. i absolut nyskick. Brunsvartspräcklig båge, mycket snygga. 1200:-
 4. Problemet med midjevadare är ju att dom har sin begränsning då du inte kan vada till just midjan som är max med vanliga vadare, vanliga vadare kan man ju också rulla ner till midjan om man vill ha midjevadare. Kolla på XXL Orvis har lättviktsvarianter och blir du medlem på sidan har man ju rabatt, det är även utförsäljning titt som tätt.
 5. Rio gold 4 eller kanske 5! Perception & MPX Gold 4 finns på Finns på rea här! https://www.ofc.nu/flugfiske/fluglinor/rio-intouch-gold/rio-intouch-gold-wf4f-moss_gray_gold/?pid=73219&gclid=EAIaIQobChMI96qam6X79wIVEbLVCh3UnQMSEAQYAiABEgJYxPD_BwE
 6. Ja det kanske är en onödig pryl men lite ball ändå, vore kul att höra från mån som provat. Jippon är kul!
 7. Hej man laddar linan med lampa eller UV lampa och vid den senare torde inte mörkerseendet påverkas så mycket, man kan ju blunda och belysa rullen en minut innanför jackan eller i en väska enligt vad ja läst nedan då håller det riktigt bra i ca 2h. Man får nog kolla med butik hur länge linans effekt håller över tid också. intressant.
 8. RIO Gold LUMALUX Hej är det någon fiskebroder testat linan och är detta nåt man behöver vid kvällsfisket? För / Nackdelar? Tack på förhand.
 9. Vv notera att det är stor skillnad på Hardy Ultralite NSX Serien i Tridents review ovan och Hardy NSX SR Serien ( Small River ) som vi ju diskuterar i denna tråden. SR är är ett mediumsnabbt mjukare spö men med ultrasnabb recovery och skiljer sig mot Ultralite NSX som är ett ultrasnabbt spö med snabb recovery enligt Renee Palmer på Flyfishing Masters sm har två reviews på Youtube.
 10. Finns en norsk recension på Youtube av båda spöna 905 och 884, alltid nåt.
 11. Hej har vi nån övrig spaning kring intryck, linor, övrigt på Hardy Ultralite NSX SR 905-6. Nu är jag fast efter era recensioner och inväntar ett sådant spö, har tröttnat på fast & no feel och har sålt Radian 905, hoppas på en hit. Gillade föregående Ultralite 905 men upplevde att trackingen lämnade övrigt att önska på lite längre kast.Aktionen var dock perfekt, likaså hantverket. Tack på förhand.
×
×
 • Create New...