Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/11/2019 in all areas

 1. Inte för att skryta, men ? Det är bara 11 tim och sex minuters bilväg till Jakobs vatten! (om man kissar i flaska och gör blixtsnabba förarbyten...)
  2 points
 2. Fast det är väl ingen här som har sagt att linorna är enhands- eller tvåhandsklassade? Det som däremot påpekades var att hans spö var ett enhandsklassat spö och då kanske en klump på 27g (som du föreslog) kanske var lite för tung. Hade han däremot haft ett tvåhandsklassat spö hade det nog varit spot on.
  2 points
 3. Jag brukar blåsa upp flytringen i vardagsrummet och titta på fiskefilmer. Räknas det?
  2 points
 4. Hör med Per-Erik Jonasson på Anariset (anariset.se). Bra fiske och magisk miljö. Jag tror att de även kan ordna skjuts från närmaste tågstation vilket borde bli Undersåker. Om ni bokar något tidigt tänk på att vädret försändras snabbt i fjällen så det kan vara bra att ta med utrustning som går att använda vid riktigt dåligt väder samt att ha en alternativ plan.
  1 point
 5. Från Undersåker går 561 och 562 till Vålådalen och Edsåsdalen. En timme med buss från järnvägsstationen till ändhållplats. Har gjort motsvarande dags- och weekendturer här fast med hyrbil. Kan rekommenderas.
  1 point
 6. Vill bara vecka en tanke för val av spö om någon nybörjare läser denna visserligen lite gamla tråd. Klassen på spöt, vare sig klass 8 eller 9 eller annan klass av ett spö har inget med styvheten att göra utan är endast tillverkarens hänvisning till vilken linklass dem byggt spöt för.. Spöts aktion är det man talar om då det kommer till "styvhet", "mjukt" eller "toppigt" "snabbt eller "långsamt" osv, osv...ord som fiskare slänger med och med det sagt så finns det alla dess sorter inom alla linklasser och längder i princip. En rekommendation från mig till en som är ny inom gäddflugfis
  1 point
 7. Fantastiskt fina bidrag så här långt! Jättekul att få se så många fina bilder?
  1 point
 8. En wise guy sade en gång: ”you dont stop playing because you are old, you become old because you stop playing”
  1 point
 9. Havsöring tagen för några kvällar sedan i Rio Gallegos 31
  1 point
 10. Min favoritvinkel? dålig bildkvalitet då den är tagen med en illa åtgången mobil 11
  1 point
 11. Men hur ser det ut idag för den större Brunöringen när djuphålorna försvunnit. Då menar jag inte 0+ och de som fångas på elfiskesträckorna utan de större individerna.. Undrar själv för att de nu utfört denna typ av restaureringar i Hedströmmen och Nedre Dalälven hos mig. Hedströmmen Baggådalen Här har de lagt ut sten där det redan fanns sten och slagit isär strömmarna ännu mer i det redan oerhört näringsfattiga vattnet. För Dalälven i Gysinge så har djuphålorna där den större Harren höll till invid timmerrännorna utraderats, man grundade upp överallt till i mina ögon en monokultur.
  1 point
 12. Jag fick hem en trout boss htx idag klass 6 och står nu och kastar lite med ett Hardy zenith #6 och vi passar alldeles utmärkt ihop vi tre. Det har alltså hänt nyss att en lina märkt #6 och ett spö märkt #6 passar utmärkt ihop, och det med en man också märkt av (#)6.
  1 point
 13. Jösses Meek! En elva år gammal tråd! Men den var kul och jag vill genast syna Trigger...
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...