Jump to content
Edgeforum

Andersson

Edgemember
 • Content Count

  897
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Andersson

 1. Ja det är inte alltid restaurering och biotopvård faller väl ut och här är ett klockrent exempel.
 2. Det ska bli kul att läsa din dagbok! Bra att det skrivs om fiske också på det här forumet än bara massa köp och säljtrådar😀 Skitfiske! /Daniel
 3. Jag och kompisen tog en spontantripp till Driva då möjligheten öppnade sig för oss sörmlänningar i fredags. Det är första gången vi fiskar i Driva och vi fiskar på SJFF sträckor och skulle behöva lite tips på vilka pooler som funkar bra på 80-70 kubik?
 4. Hur är fisket i Sysslebäck nu för tiden? Går det att få någon harr över 35 cm😏
 5. Kul för er danskar. Här i Sverige kämpar vi på att leda statistiken på flest antal döda per dag/antal invånare och våran regering står på och tittar på som vanligt...😠😠
 6. Förstår faktiskt ifall Norge inte vill ha in oss svenskar i sommar. Jag kan inte påstå att svenska regeringen gjort direkt mkt för begränsa smittspridningen. Här lever dom flesta som om inget har hänt, känslan jag har iaf😕 Men Sverige skulle aldrig ha råd med en total lockdown vilket blir en bekostnad på en massa människoliv istället😔
 7. Vad baserar du det på? Håller tummarna för att gränsen öppnas lagom till 1 juni😁
 8. Jag tycker faktiskt Danielssonrullarna är ser jäkligt bra ut i designen, dock så ser Controlrullen ut som en gammal kaffekvarn som någon beskrev den så bra i en annan tråd😂
 9. Sålde precis min Loop Classic 8-11(gamla modellen) då jag gillar Danielssonrullarna bättre😀
 10. Jag ska köpa en ny rulle till mitt 14’9 Reaction och tänkte höra med er vad ni har för idéer på rulle till det spöt? Har redan två st Danielsson L5W, en 6-9 och en 8-12 och är grymt nöjd med dom men kan 8-12 vara lite för lätt för Reactionspöt?
 11. När är fisket som bäst generellt sett i Biearn? Jag och ett par kompisar har funderingar på att åka upp första veckan i augusti men man vill ju helst fiska efter nystigen lax. Tänkte ifall laxen stiger senare i Beiarn jämnfört med älvarna i Tröndelag?
 12. 25000?! Dom pengarna skulle jag inte ens lägga för en veckas fiske😏 Måste fiska Eira nån dag men då får det bli på en billigare kortsträcka längre upp i älven.
 13. Vad heter sträckan nedanför kläckeriet?
 14. En av spöringarna på mitt Stingerspö sitter löst men det bordet väl funka att limma fast det med lite Zaplim?
 15. Vad tror ni om lite Zap lim på en av spöringarna som sitter löst på mitt G.loomis Stingerspö?
 16. Lyfter denna tråd lite. Har en Rio Versitip #10 body som väger 32,4 gram och ska köpa nya tippar till linan. Tycker ni jag ska köpa 9 eller 11 gram tippar till spöt?
 17. 16.500kr för 15 fotarn😳 Hoppas man får jäkligt mkt lax bara pga av spöt😆
 18. Fisket verkar vara segt i dom flesta tröndelagsälvarna. Hoppas på bra steg med mellanlax👍
 19. Om man nu ska köpa färdigtaperade FC-tafsar så finns det bara i 9 fots längd. Har letat som en galning på nätet men hittar inga längre än så..
 20. Sägs ju att FC ska synas mindre och sjunka snabbare i vattnet men det kanske bara är försäljningstrix😏
 21. Föredrar ni nylon eller flourcarbon? Färdigtaperade tafsar i nylon är ju bra mkt billigare än dom i flourcarbon och jag hittar bara korta tafsar av FC.
 22. Tack för alla tips! Jag tänkte skarva tafsarna med en blodknut. Väldigt enkel och blir inte så stor.
 23. Ni som gör egna taperade tafsar, vilka dimensioner har ni på dom olika tafsarna ni skarvar ihop och hur lång är varje del?
 24. Okej! Tupphackel borde funka bra va? Lite styvare än höns. Tänkte köra med dubbing som kropp mellan hacklena
 25. Grym fluga! Vad är det för material till kroppen och vad är det för krok? Hoppas man kan få svar även fast tråden är 4 år gammal😏
×
×
 • Create New...