Jump to content

lefracuss

Edgemember+
 • Posts

  437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lefracuss last won the day on March 8 2017

lefracuss had the most liked content!

About lefracuss

 • Birthday 10/28/1981

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Katrineholm, Sweden
 • Intressen
  Fiske... Duuuh! :D

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  alexander.evert@outlook.com
 • Telefon
  +46702425079

Recent Profile Visitors

2,840 profile views

lefracuss's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

37

Reputation

 1. Märks att isen fortfarande ligger... :-)
 2. Jahapp... Ån ofiskbar numera. Bäverdamm sabbar hela systemet. Ovam dammen följer bävern efter och skrämmer fisken, nedan dammen är vattenflödet obefintligt.
 3. Är det helt fel tid att försöka sig på havsöring inne i bråviken såhär års? Har de gått in än, eller har de redan vandrat upp i bäckarna?
 4. Är för lat för google. Är fredningen 15:e september?
 5. Då jag sagt upp kontakten med fejsbukk så får jag pröva lyckan här istället. Någon som sysslar med detta (eller OCR i allmänhet)? Skall starta i min 4:e TV 26:e augusti, och alla två jag sprungit med förut har droppat av. Jag skulle gärna vilja ha sällskap/någon som kan hjälpa vid elaka hinder. Startar 14.30.
 6. Dags att skaka liv i denna tråden igen. Köpte en sats 'halvfabrikat' lössnus. Ingen ugnsbakning. I med vatten och smak, vispa, in i kylen i tre dagar, klart. Priset per gram blir ca 40 öre jämfört med runt kronan vilket verkar vara riktpriset i butik. Visst blir det billigare om man kör i ugn, men för någon som måste visa... vad hette det nu igen... 'hänsyn mot de andra i hemmet är det en riktigt bra kompromiss.
 7. Sitter och tittar runt lite löst efter en båt. Tänker att en 30 år gammal fyrameters plastbåt med en liten motor (4-5 hk) i halvtaskigt bruksskick borde gå att hitta billigt så man har något att åka runt i för att kunna fiska litegranna. Dock verkar ju priserna på båtar vara värre inflaterade (nytt ord?) än bostadspriserna. Hittar ingenting i den storleksklassen för under 10000, och allt under verkar bara vara totalrenoveringsobjekt. Är det bara jag som letar på fel ställen, under fel tid på året eller är jag bara fattig? Tar gärna emot tips på var/när/hur man skall kolla för att hitta en vettig och rimligt prissatt båt med mindre motor.
 8. Var ju ett tag sen jag fiskade upp denna borre i jakten på gädda, men denna tråd verkar ju lika aktuell som bilden så...
 9. Fisket och gymmet är det som håller mig utanför psykvården. Märker det så väl när man vart utan dem för länge hur det går utför. *inga mer detaljer här*
 10. Havsöringar är lite som enhörningar...
 11. Sprit vid svåra perioder... Kopiösa mängder sprit vid sådana episoder TS beskriver. Som ryssarma säger: går det inte att lösa med sprit, försök med skitmycket sprit.
 12. Jo visst var det prideparad, men var inte denna tråden mer för fiskerelaterade bilder?
 13. Jajävlar. Vilka sköningar. Antar att de visste att de inte skulle få tillstånd att pumpa så de körde ändå och chansade på gamla kartan från femtiotalet.
×
×
 • Create New...